Gluma serii, oferită de Bourceanu: "De ce nu ne-am revenit după primul gol? Pentru că a venit al doilea, apoi al treilea..."

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bourceanu face un takling FOTO Rpressport.ro
Bourceanu face un takling FOTO Rpressport.ro

Schalke - Steaua s-a terminat 3-0, iar roş-albaştrii au acum nevoie să scoată ceva din meciul cu Chelsea de la Bucureşti.

Căpitanul echipei Steaua, Alexandru Bourceanu, a fost felicitat de Kevin Prince Boateng, vedeta echipei germane. "Căpitanul vostru e nebun! Aleargă ca nebunul! Nu mă aşteptam să alerge atât!".

"Îi mulţumesc lui Boateng, e o onoare să fiu apreciat de el", a spus Bourceanu. Întrebat de ce nu a reuşit Steaua să-şi revină după primul gol, Bourceanu a dat o explicaţie sinceră şi amuzantă: "Pentru că apoi l-am luat şi pe-al doilea. Şi apoi şi pe-al treilea...", a spus Alex la DigiSport.

Dumitru Dragomir: „La primul gol a fost clar greşeala lui Szukala. Greşeala asta a turnat plumb în picioarele jucătorilor. Schimbările lui Reghe au făcut praf echipa, au fost jenante. Steaua n-a jucat prost, rezultatul este prost. E ca şi cum ai zice operaţia reuşită, pacientul este mort. E greu să baţi pe Chelsea la Bucureşti, mai ales că a pierdut cu Basel. Nu sunt mari speranţe la calificare, e şi lipsa de experienţă“.

Citeşte mai multe materiale despre meciul Schalke-Steaua

VIDEO Schalke – Steaua 3-0: campioana României a fost spulberată în Germania şi a stricat ziua lui Reghecampf

Reacţiile după înfrângerea înregistrată de Steaua în deplasarea de la Schalke

FOTO Schalke - Steaua: 3-0. Roş-albaştrii debutează cu o înfrângere în Grupa E, din Champions League

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite