FOTO VIDEO Messi al fotbalului feminin a pozat dezbrăcată complet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Americanca Abby Wambach n-are niciun fel de prejudecăţi FOTO espn.com
Americanca Abby Wambach n-are niciun fel de prejudecăţi FOTO espn.com

În gala de la Zurich, acolo unde Messi a primit balonul de Aur, americanca Abby Wambach a fost desemnată cea mai bună fotbalistă a anului 2012.


Ea a reuşit să câştige duelul cu brazilianca Marta Vieira, de cinci ori laureată a trofeului, în principal datorită triumfului echipei Statelor Unite ale Americii la Olimpiada de la Londra. Abby are 32 de ani, joacă atacant şi e a doua cea mai bună marcatoare din istoria naţionalei americane, cu 198 de goluri marcate. Ea nu este însă doar jucătoare, ci şi antrenoare la echipa de club Magic Jack, o formaţie din Florida, la care s-a transferat în 2011.
 

wambach

  Aflată pentru prima dată în postura de câştigătoare a Balonului de Aur, variantă feminină, Abby a fost desemnată anul trecut de ESPN între sportivii cu cel mai atletic corp. Americanca nu s-a sfiit să apară goală atât în fotografii, cât şi într-un videoclip de prezentare, declarând că e mândră de corpul ei. „Mă simt ca la 15 ani”, a spus Abby, care nu e căsătorită şi locuieşte în California, împreună cu Kingston, un buldog englez. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite