Fostul antrenor al Craiovei, acuzat de abuz sexual asupra unui jucător maltez!

0
0

Federația din Malta a anunțat, printr-un comunicat oficial, că a luat decizia de a-l elibera temporar din funcție pe italianul Devis Mangia (48 de ani), fostul antrenor al Universității Craiova, ca urmare a unei plângeri primite pentru un comportament nepotrivit.

După ce a plecat de la Craiova, Devis Mangia a ajuns la naționala Maltei. Foto Arhivă Adevărul
După ce a plecat de la Craiova, Devis Mangia a ajuns la naționala Maltei. Foto Arhivă Adevărul

Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației”, a transmis forul de la Valleta. Publicația Times of Malta scrie că un jucător din prima reprezentativă a micuțului stat a fost cel care l-a reclamat pe Devis Mangia.

Devis Mangia a fost acuzat de jucătorul său de un abuz sexual, un comportament sexual nepotrivit. Federația de Fotbal din Malta va derula o anchetă, iar viitorul lui Devis Mangia va fi decis în funcție de rezultatele investigației.

Devis Mangia preluase naționala Maltei în decembrie 2019

Devis Mangia a devenit selecționerul Maltei în decembrie 2019, la jumătate de an de la despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul italian trebuia să stea pe banca echipei naționale a Maltei marți seară, la amicalul cu Israel, dar locul său a fost luat de secundul Davide Mazzotta. Malta a învins Israel cu 2-1.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite