Florin Costea pune umărul la salvarea Severinului de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costea are cel mai mare salariu de la CS Turnu Severin: 8.000 de euro lunar
Costea are cel mai mare salariu de la CS Turnu Severin: 8.000 de euro lunar

Marcatorul golului care a adus un punct Severinului în deplasarea de la Chiajna, Florin Costea, e convins că echipa de la malul Dunării va scăpa de retrogradare în acest sezon.

Fostul golgeter al Ligii I a disecat remiza obţinută de CS Turnu Severin pe terenul Concordiei Chiajna în primul meci de la realuarea campionatului. „Toată echipa a muncit enorm pentru acest punct şi vreau să îmi felicit coechipierii, au luptat incredibil, deşi am jucat aproape tot meciul în inferioritate. Putea să iasă şi mai bine, dar suntem mulţumiţi cu acest egal. Sperăm ca în continuare să ne descurcăm din ce în ce mai bine şi să ne salvăm”, a spus Costea.

Fostul jucător al Stelei şi al Craiovei a marcat golul care a adus un punct Severinului, reuşită care pare să-l fi descătuşat pe atacant. „Sunt mulţumit de cum am jucat. Vreau întotdeauna mai mult şi sper să ajung cât mai curând la forma care m-a consacrat. Momentan nu sunt la capacitate maximă din punct de vedere fizic, însă trag tare să recuperez”, a adăugat Costea, conform gsp.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite