Fiorentina – West Ham, dramatic în Conference League: Campioana, decisă cu un gol în minutul 90!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimul act din Conference League a fost marcat, în prima repriză, de un incident șocant, care a făcut înconjurul lumii și despre care Adevărul a scris, pe larg, aici.

FOTO EPA-EFE
FOTO EPA-EFE

În partea secundă, pornită de la 0-0, au venit și golurile. Biraghi, victima huliganilor din primele 45 de minute, a ajuns, din nou, în prim-plan. Și, încă o dată, din motive nedorite. Căpitanul Fiorentinei a comis un henț în careu, faza i-a scăpat centralului Carlos del Cerro Grande (Spania, 47 de ani), dar a fost semnalată de VAR. S-a dictat, firește, lovitură de la 11 metri, transformată de Benrahma (62): 1-0 West Ham!

Avantajul englezilor a rezistat însă doar cinci minute, pentru că Bonaventura l-a învins pe Aréola cu un șut plasat, din interiorul careului, și a restabilit egalitatea: 1-1!

Când toată lumea se pregătea de prelungiri, Bowen a fost lansat perfect de Lucas Paquetá și a marcat golul care a trimis trofeul Conference League în vitrina celor de la West Ham! Echipa care a învins FCSB de două ori în grupe, 3-1 acasă și 3-0 pe Arena Națională, va încasa și un bonus de cinci milioane de euro din partea UEFA pentru triumful de la Praga. Fiorentina, în schimb, se va alege „doar“ cu trei milioane de euro.

David Moyes, antrenorul care a câștigat Conference League cu West Ham
David Moyes, antrenorul care a câștigat Conference League cu West Ham

Finalele europene, sezonul 2022-2023

Finala Ligii Europa, miercuri, 31 mai, Budapesta

Sevilla - AS Roma 1-1 (4-1 după loviturile de departajare)

Finala Conference League, miercuri, 7 iunie, Praga

Fiorentina – West Ham United 1-2

Finala Ligii Campionilor, sâmbătă, 10 iunie, Istanbul

Manchester City – Inter Milano, ora 22.00

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite