Fără Izbaşa la Mondiale! S-a accidentat la tendonul lui Ahile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Loturile olimpice de gimnastică ale României pleacă vineri spre Japonia, la Campionatul Mondial, însă printre sportivii români nu se află şi Sandra Izbaşa, care acuză dureri la tendonul lui Ahile şi a rămas acasă.

Componenţa lotului feminin a României a fost anunţată nominal de câteva săptămâni, cu menţiunea că aceasta putea suferi modificări, în cazul unei accidentări. Din păcate pentru lotul României, Sandra Izbaşa nu a putut face deplasarea la Tokyo, vechea sa accidentare la tendonul lui Ahile producându-i dureri, astfel că a fost nevoită să rămână acasă, conform anunţului de vineri al FR Gimnastică.

Componenţa actuală a lotului este următoarea, cu menţiunea că Sandra Izbaşa a fost înlocuită cu Daniela Andrei: Ana Porgras, Cătălina Ponor (are dreptul oficial de a reintra în competiţii începând de sâmbătă), Diana Chelaru, Daniela Andrei, Amelia Racea, Raluca Haidu şi Diana Bulimar (rezervă).

Lotul masculin al României este format din sportivii: Flavius Koczi, Cristian Băţagă, Vlad Cotuna, Marian Drăgulescu (are dreptul oficial de a reintra în competiţii începând de sâmbătă), Marius Berbecar, Ovidiu Buidoşo, Andrei Ursache.

Obiectivul României la CM de la Tokyo este obţinerea a una-două medalii, plus o clasare pe locurile 4-6. Primele opt echipe din clasamentul primei zile de concurs, a calificărilor în finalele CM de la Tokyo, vor obţine şi calificarea la JO de al Londra. De asemenea, toţi medaliaţii se vor califica la Olimpiadă. O a doua sesiune de calificare va avea loc între 5-10 ianuarie, la Londra, la turneul preolimpic.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite