Dragomir face previziuni apocaliptice: „Rămânem cu şase - şapte echipe, restul vor muri. Vine o criză financiară fără precedent“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mitică Dragomir vede viitorul în negru
Mitică Dragomir vede viitorul în negru

Deşi a tras cu dinţii pentru un campionat cu 18 echipe, preşedintele Ligii Profesioniste anunţă vremuri grele pentru fotbalul românesc.

"În 6-7 etape vor începe marile probleme financiare ale acestui campionat. Vine o criză financiară fără precedent. Nici pe timpul lui Gheorghiu Dej nu era aşa. Mi-e frică nu să se retragă, ci că o să se desfiinţeze. Mai mult de şase, şapte nu rezistă. O să intre în insolvenţă majoritatea, dar aşa rezistă vreo 2 ani.", a spus Dragomi. el crede că de vină este noul Cod Fiscal. "Jumătate din echipele din campionat sunt în pericol să se desfiinţeze. Fotbalul a beneficiat de convenţiile civile şi asta lăsa o echipă să plutească. În noul cod fiscal vin şi te iau cu datoriile din urmă. Au distrus cluburile, toate au datorii acum. Noul cod fiscal omoară sportul. Nu mai există nicio facilitate pentru sport. Şi vin acum retroactiv şi cer banii de la cluburi"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite