Dnepr-Pandurii 4-1 / Condescu, mâhnit de eşecul gorjenilor: "Fotbal am arătat că jucăm, dar puncte nu prea luăm!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu, preşedinte Pandurii
Marin Condescu, preşedinte Pandurii

Preşedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, este dezamăgit de faptul că echipa sa a avut evoluţii bune până acum în cupele europene şi, cu toate acestea, nu a adunat decât un singur punct din cinci parte.

Marin Condescu la Digi Sport: "Fotbal am arătat că jucăm, dar puncte nu prea luăm. Speră ca în ultima etapă, cu o echipă de condiţie apropiată de a noastră, să reuşim mai mult. Trebuia să dăm şi noi un gol de onoare! Atât am putut, dar să ştiţi că e şi un moment bun în seara asta, debutul lui Piţian în cupele europene. Trebuie să gestionăm mai bine lucrurile şi vă promit că toamna viitoare lucrurile vor arăta mult mai bine. La iarnă trebuie să mai renunţăm la unii dintre jucătorii pe care îi avem şi să aducem în loc calitate. Cred că am jucat pe cel mai frumos stadion din Europa până acum şi vreau să vă spun că atât de funcţional e acest stadion, încât joci fotbal de plăcere. Sper să scăpăm odată de blestemul acela, cum că suntem o echipă întreţinută."

CITIŢI ŞI:

Cronică Dnepr-Pandurii 4-1

Liga Europa: Rezultatele meciurilor din penultima etapă a grupelor. Chiricheş a înscris pentru Tottenham, dar UEFA i-a retras golul. Echipele calificate în 16-imi

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite