Djokovici, „șters“ de la US Open: Ce a pățit nevaccinatul Novak și ce a reușit Serena Williams FOTO

0
Publicat:

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 6 ATP) va privi încă un Grand Slam din fața televizorului pentru că refuză, în continuare, vaccinurile disponibile pentru COVID-19.

Djokovici

Faptul că Novak Djokovici va absenta de la US Open, din cauza statutului său de nevaccinat, reiese și din decizia organizatorilor de a șterge poza sârbului de pe afișul turneului. Acolo apar, în schimb, campionii de anul trecut, Daniil Medvedev și Emma Răducanu. Alături de Carlos Alcaraz, Naomi Osaka, Nick Kyrgios, Rafael Nadal, Iga Swiatek și Serena Williams.

Afisul turneului US Open 2022. FOTO: Twitter
Afisul turneului US Open 2022. FOTO: Twitter

Dacă Nole e exclus din competiție, în schimb, Serena Williams (va împlini 41 de ani, luna viitoare) se va și retrage din activitate, după întrecerea găzduită de New York, pe care a câștigat-o de șase ori (1999, 2002, 2008, 2012, 2013, 2014).

Potrivit Eurosport, postul care va transmite US Open, faptul că Serena va putea fi văzută pentru ultima dată, la un turneu de tenis, a aruncat în aer prețul biletelor pentru US Open pe piața neagră. Aici, un tichet de 35 de dolari, cel mai ieftin pentru arena „Arthur Ashe“, a ajuns să fie pus în vânzare și cu... 7.000 de dolari!

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite