Dinu Gheorghe l-a găsit pe noul Mircea Lucescu al campionatului românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Gheorghe, preşedintele Astrei Giurgiu, liderul la zi al campionatului, a descoperit un nou Mircea Lucescu în Liga I.

Cel poreclit Dinu Vamă e convins că Ionuţ Chirilă calcă pe urmele celui mai titrat antrenor român."Am văzut că şi marele specialist Chirilă comentează că Petrolul şi Steaua sunt favorite. Deocamdată Astra e pe primul loc, are două puncte peste Petrolul şi trei peste Steaua.Chirilă a cîştigat şi el patru meciuri şi deja e Mircea Lucesc al Ligii 1. Am crezut că îmbătrînind îi mai vine mintea la cap, dar vă că nu a fost aşa", a spus Dinu Gheorghe la Dolce Sport, taxându-l pe antrenorul Chiajnei, care afirmase într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, că el şi Mircea Lucescu sunt singurii antrenori români care ştiu să construiască echipe.

"Viitorul Ligii 1 este sumbru în momentul ăsta, nivelul este destul de modest. Aşa a fost în ultimii ani, dar ne-am îmbătat cu apă rece. De câţiva ani buni nivelul este jos şi asta s-a văzut la echipa naţională. Vom ajunge la nivelul Ungariei"

Dinu Gheorghe, preşedinte Astra Giurgiu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite