Denis Alibec, gol cu care i-a cucerit pe arabi: „Ce execuție!”. Echipa sa, ciuca bătăilor în Qatar VIDEO

0
Publicat:

Folosit ca titular, Denis Alibec (32 de ani) a marcat primul gol pentru Muaither SC, în meciul cu Al Duhail, 1-4, din etapa a doua a campionatului Qatarului. Formația românului e pe ultimul loc în ligă, fără niciun punct și cu un golaveraj înfiorător: 1-7, după doar două etape.

Alibec a jucat în premieră titular pentru Muaither, după ce în prima etapă, la 0-3 cu Al Wakra, intrase în minutul 67. Internaționalul român a reușit să egaleze, după ce Olunga deschisese scorul, dar adversarii au punctat de 3 ori, prin Diallo, Olunga și Lihadji și s-au impus fără emoții.

În minutul 37 al meciului, Alibec a recuperat o minge în jumătatea adversă de teren, a pornit ca un bolid spre poartă și l-a învins pe Zakaria. Comentatorii postului Alkass au fost impresionați de efortul atacantului român: „Ce execuție! Bravo, Alibec! Foarte bine jucat!

Denis Alibec e vedeta nou-promovatei din Qatar. Foto Muaither SC
Denis Alibec e vedeta nou-promovatei din Qatar. Foto Muaither SC

A plecat gratis de la Farul

Fundașul greșește preluarea spre propria poartă. Alibec l-a citit, s-a mișcat repede, i-a luat fața și uite aici finalizare! Ajunge la marginea careului și cu stângul o plasează pe lângă portar. Minunată execuție. Bravo, bravo, Alibec! Dacă nu riști, nu pui presiune pe adversari, n-o să-ți iasă niciodată”.

Denis Alibec a decis să plece de la Farul, chiar dacă echipa lui Gică Hagi mai avea doar un pas până la grupele Conference League. El a ajuns gratis în această vară la Muaither, nou-promovată în prima ligă din Qatar, având o înțelegere cu managerul campioanei, conform căreia poate pleca fără sumă de transfer în străinătate. Alibec a semnat pe 8 luni cu Muaither, echipă de la care va primi 800.000 de euro în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite