Delirul unui antrenor român: „Chiricheş putea să joace la Real Madrid!“. Cine e omul care crede în această variantă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De când a plecat din România, de la FCSB, Vlad Chiricheş (29 de ani) nu şi-a găsit locul nici la Tottenham, nici la Napoli. Chiar şi aşa, un fost antrenor al naţionalei crede că apărătorul a fost nedreptăţit!

Ionuţ Badea pare că trăieşte într-o realitate paralelă! Nu o dată, fostul dinamovist a şocat prin declaraţiile făcute. Spre exemplu, la un moment dat, a spus că el ar fi trebuit să fie selecţionerul României, în viziunea lui Christoph Daum! Iar asta în ciuda faptului că Badea n-are nicio performanţă notabilă, ca antrenor, iar CV-ul său arată aşa:

*FC Argeş (2007-2009)

*Internaţional Curtea de Argeş (2009-2010)

*Pandurii (2010)

*Universitatea Cluj (2010-2012)

*FC Braşov (2012)

*Oţelul Galaţi (2013)

*Antrenor secund, naţionala României (2014-2017)

*Concordia Chiajna (2018)

Acum, într-o intervenţie la Digi Sport, Ionuţ Badea a mai făcut o declaraţie pe care, probabil, n-ar fi făcut-o nici măcar Vlad Chiricheş însuşi!

Ce a spus Ionuţ Badea?

*Am fost o săptămână la Tottenham, în Anglia. Şi l-am văzut la antrenamente pe Vlad Chiricheş, care nu prea era folosit în meciuri, deşi era mai bun decât Walker şi Dier. Vlad era peste ei, dar erau preferaţi ceilalţi în continuare. Era implicat sută la sută, era singurul care apărea şi în atac, era tot timpul cu capul sus...

*Mai şi greşea, normal, dar el merita să joace. Poate că n-ar trebui să vorbesc despre un coleg de breaslă (n.r. – Mauricio Pochettino, antrenor Tottenham), dar n-a fost corect cu Vlad. Deloc! Şi consider că sunt obiectiv în ceea ce spun.

*Când eram antrenor federal, l-am urmărit pe Vlad şi la Napoli. După transfer a jucat în pregătiri şi a început campionatul titular. Echipa a pierdut la Sassuolo, iar el s-a accidentat. A pierdut echipa. Apoi a reintrat, a prins iar echipa, dar s-a accidentat din nou. A avut un ghinion imens. Dacă Vlad ar fi jucat un an constant la Napoli şi nu era măcinat de accidentări, eu spun că putea prinde inclusiv un transfer la Real Madrid.

De ce declaraţiile lui Ionuţ Badea sunt ridicole?

*Pentru că cei doi fundaşi de la Tottenham la care a făcut referire sunt de altă clasă, comparativ cu Vlad Chiricheş. Eric Dier e şi acum la Tottenham, unde Chiricheş a rezistat doar între 2013 şi 2015. Iar Walker – ajuns, între timp, la Manchester City - a jucat la Cupa Mondială din 2018, fiind titular în naţionala Angliei, care a ajuns până în semifinale!

*Pentru că până să ajungă la Real Madrid, Chiricheş are doar 29 de meciuri la Napoli din 2015 până acum.

*Pentru că până să facă faţă unor dueluri cu Messi şi Suarez, Chiricheş a fost depăşit, la Euro 2016, de Sadiku, atacantul albanez care a marcat de lângă el, atunci când România a fost învinsă de Albania, scor 0-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite