Declaraţii interzise minorilor la TV: Anamaria Prodan, acuzată că îl înşală pe Reghecampf cu un alt antrenor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anamaria Prodan (dreapta)
Anamaria Prodan (dreapta)

Fotbalul românesc a decăzut nu doar din punct de vedere sportiv. Are acum şi o imagine murdară, reflectată de nivelul personajelor care sunt în prim-plan.

Ionel Ganea (43 de ani) e şomer de când a fost demis de la FC Voluntari, în sezonul trecut. 

Fostul internaţional a fost în discuţii pentru a prelua Concordia Chiajna din 2017, însă ilfovenii au bătut palma cu Dan Alexa.

Impresariat de Anamaria Prodan, Alexa şi-a reziliat contractul cu ASA Târgu-Mureş şi a fost dus la Chiajna. Această mutare l-a enervat pe Ganea care a susţinut acum, la sport.ro, că nu competenţa a contat în numirea lui Alexa la Chiajna.

„Ce face Reghe e conflict de interese. Nu vedeţi că joacă doar fotbaliştii care au contract cu impresarul anului 2016? (n.r. – Anamaria Prodan) Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo.Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. - Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează. La Chiajna, primarul Minea stă cuminte şi primeşte şi el câte ceva. Aşa se întâmplă şi la Steaua, cu oierul, ciobănaşul (n.r. – Gigi Becali)“, a spus Ganea.

El a continuat să o atace pe Anamaria Prodan, fără a-i pronunţa numele: „Nu zice nimeni că a distrus echipe?! Unde sunt FC Snagov, Petrolul, Năvodari, U Cluj sau Buftea? Toate sunt distruse. Acum se distruge şi Steaua. Până acum, de când a revenit Reghe la Steaua, împreună cu «impresarul anului 2016», s-au făcut transferuri proaste la echipă. S-au adus jucători pentru a umple golurile, dar singurul transfer bun a fost Tamaş. Dintre jucătorii aduşi, tineri sau cu experienţă, n-a confirmat niciunul. E un mare semn de întrebare că s-au adus fotbalişti care nu joacă decât 4-5 meciuri pe sezon şi iau 4-5.000 de euro pe lună“.

UPDATE 14.02 - Anamaria Prodan a oferit o reacţie în acest scandal pentru gsp.ro. Mai jos, puteţi citi declaraţiile ei:

„Eu am o părere senzaţională despre Ionel Ganea. Are un caracter deosebit şi e un antrenor de mare viitor. Eu sunt în Antalya, semnez un contract, şi nu am apucat sa văd nimic.

Nu cred că Ionel Ganea a spus aşa ceva. Eu l-am asistat pe Ionel Ganea la contractul cu Voluntariul, când a semnat ca să fi antrenor principal al echipei. Am încercat să îl ajut când a venit să vorbească despre problemele pe care le avea fiul lui la Rapid.

Consider că suntem prieteni şi că relaţia noastră se bazează pe respect. Îl reprezint pe Dan Alexa de un an, timp în care l-am asistat la câteva contracte. Dan Alexa ne este prieten foarte bun de familie şi un om incredibil. Repet, nu cred că Ionel Ganea a declarat aşa ceva. Voi vorbi cu avocatul meu, Dan Idita, şi revin cu amănunte.

Eu sunt mandră că-l reprezint pe Dan Alexa, cel mai tânăr şi de perspectivă antrenor român. La fel de mândră sunt că l-am asistat pe Ionel Ganea la semnarea contractului lui cu FC Voluntari“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite