Curg ofertele pentru stelişti: Szukala e dorit în Turcia, Latovlevici în Italia, iar Tănase ar putea lua drumul deşertului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szukala are o cotă foarte bună pentru un transfer de când joacă la Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Szukala are o cotă foarte bună pentru un transfer de când joacă la Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Trei jucătorii stelişti au primit oferte importante de transfer de la cluburi mari din Europa şi din zona arabă. Unul dintre ei ar putea ajunge sub comanda lui Victor Piţurcă la Al Ittihad.

Evoluţiile bune ale Stelei în turul de campionat nu au rămas fără efecte pozitive. Trei jucători de-ai lui Gâlcă au primit oferte avantajoase de transfer: fundaşii Szukala şi Latovlevici şi mijlocaşul Cristi Tănase.

Chiar dacă n-a avut un tur de campionat foarte reuşit, Latovlevici a intrat în vizorul lui Lazio Roma, care caută febril un fundaş stânga pentru a-şi betona apărarea. Oficialii romani mai au şi alte opţiuni în afară de Latovlevici, printre care Georgi Terziev de la Ludogoreţ sau brazilianul Doria de la Mareseille. Avantajul stelistului este că ar costa mai puţin decât cei din urmă. În afară de Lazio, şi Roma ar fi interesată de Latovlevici, potrivit presei italiene.

Şi pe numele lui Szukala a sosit o ofertă de curând. Fundaşul stelist este dorit de Trabzonspor din Turcia, echipă la care evoluează şi Bourceanu, împrumutat în această vară la Steaua. De altfel, Bourceanu l-a recomandat pe Szukala conducătorilor turci, care vor să-i facă o ofertă concretă polonezului. În schimbul său, Steaua cere 1 milion de euro. "Szukala, titular incontestabil la Steaua, este un fundaş puternic, de 1,98 m, care îşi face excelent treaba în defensivă, dar apare des şi la finalizare, reuşind 4 goluri în cele 16 partide jucate în acest sezon al Ligii 1", l-au caracterizat jurnaliştii turci pe Szukala.

Tănase este al treilea jucător aflat pe picior de plecare de la Steaua. Decarul roş-albaştrilor este dorit insistent de Piţurcă în Arabia Saudită, la Al Ittihad, iar şeicii sunt dispuşi să-i facă pofta fostului selecţioner şi să-l cumpere pe mijlocaş. Iminenta despărţire de Steaua a fost anunţată deja de Nicolae Dică, antrenor secund în Ghencea. "Tănase este de cinci ani şi jumătate la Steaua şi cred că a venit timpul să se transfere. Trebuie să plece la o altă echipă, unde să câştige mai mulţi bani. Cel mai bine pentru el ar fi să meargă la o echipă unde este dorit de antrenor", a spus Dică.

Pe lista jucătorilor care ar mai putea pleca de la Steaua în această iarnă se numără Arlauskis şi Sânmărtean, ambii aflaţi la final de contract cu echipa campioană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite