Cristiano Ronaldo, gest pe placul musulmanilor: Cum și-a schimbat cerceii în Arabia Saudită FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marii sportivi au, de obicei, înțelepciunea de a respecta obiceiurile locale, mai ales că, în fotbalul internațional și multicultural de astăzi, își schimbă locul de muncă foarte des. Și mai există un argument în favoarea acestui tip de comportament, cum e în cazul lui Cristiano Ronaldo. Când un club te „îngroapă“, efectiv, în bani, oferindu-ți vreo 500 de milioane de dolari pe doi ani, faci totul ca lumea să fie mulțumită.

Cristiano Ronalo și-a purtat noii cercei, la ultimul meci jucat pentru Al-Nassr.
Cristiano Ronalo și-a purtat noii cercei, la ultimul meci jucat pentru Al-Nassr.

În cazul portughezului adus la Al-Nassr Riad, după Mondialul din Qatar, prestațiile fotbalistice, deocamdată, au cam dezamăgit. Dovadă și faptul că Ronaldo are un gol, în două apariții oficiale, și acela din penalty. Așadar, până îi va mulțumi pe fanii lui Al-Nassr Riad prin golurile sale, Ronaldo s-a gândit la un gest prin care să-și crească popularitatea în Arabia Saudită, o țară islamică foarte strictă.

Concret, starul lusitan și-a înlocuit cerceii, care erau două cruci, și a pus o pereche formată din niște palmieri, care simbolizează Arabia Saudită. Acest gest al lui Ronaldo a încântat lumea islamică, știrea fiind viralizată în toate țările din zona Golfului Persic.

Ronaldo jpg
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite