Contra, dezvăluire dureroasă în cazul transferului lui Stanciu: De ce mijlocaşul a fost nevoit să plece din Cehia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contra

Contrar declaraţiilor date de Anamaria Prodan, Nicolae Stanciu a acceptat propunerea arabilor cu inima strânsă, nefiind încântat de plecarea în Orientul Mijlociu.

Deşi a vorbit aproape 15 minute la Digi Sport, Anamaria Prodan n-a spus esenţialul: Nicolae Stanciu a fost forţat să plece de la Sparta Praga din cauza unui conflict cu antrenorul Zdenek Scasny. 

Dezvăluirea a fost făcută chiar de selecţionerul Cosmin Contra la acelaşi post de televiziune. „Am vorbit puţin cu Nicuşor înainte să se transfere. Din ce l-am simţit, el îşi dorea să nu se facă acest transfer. El spera ca cele două cluburi să nu se înţeleagă, dar, până la urmă, a ajuns acolo. Cred că şi-ar fi dorit să aibă pe masă o altă ofertă din Europa. El a avut o problemă cu antrenorul la finalul anului trecut şi mi-a zis că situaţia lui cu antrenorul nu e una tocmai plăcută la Sparta Praga“, a explicat Cosmin Contra. 

Întrebat dacă Stanciu va mai fi convocat, selecţionerul a declarat: „Sper să nu fie afectat nivelul lui fotbalistic. Dacă va juca bine şi va avea evoluţii bune, o să fie OK. Dacă randamentul lui va scădea, poate că pe viitor ar putea fi afectată prezenţa la echipa naţională“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite