Ciobotariu le răspunde gălăţenilor:" Au plecat în genunchi de aici"!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamoviştii au câştigat contra Oţelului, 2-1, şi au ţinut să le răspundă campionilor, după ce aceştia s-au întrecut în declaraţii războinice înaintea partidei.

"Dorinel a declarat că Dinamo are jucători valoroşi, dar nu formează o echipă. Am demonstrat contrariul. Pena a spus că vine să ne îngenuncheze la Bucureşti, dar ei au plecat în genunchi de aici", a spus antrenorul lui Dinamo, Liviu Ciobotariu.

Stan:"Am arătat jenant"

image

Preşedintele campioanei, Marius Stan, nu se aştepta ca ehcipa sa să joace atât de slab cu Dinamo:"După ce am văzut Manchester cu Arsenal, am văzut şi imitaţia de fotbal din Şoseaua Ştefan cel Mare.Am arătat jenant, trebuie neapărat să facem ceva în această pauză competiţională. Totul ţine de mentalul jucătorilor, Dorinel n-are nicio vină".


Dorinel:"Poate luăm 10 de la Manchester"

image

Antrenorul Oţelului a găsit vinovaţii pentru insuccesul cu Dinamo. „Ne-am bătut singuri, cei mai buni jucători ai mei la fazele fixe au făcut greşeli copilăreşti. Un căpitan de echipă nu poate face asemenea erori", a spus Dorinel Munteanu, care a vorbit şi despre rezultatul adversarei din Liga Campionilor:" Poate nouă ne dau 10 cei de la Manchester. Nu am văzut meciul cu Arsenal, dar după un asemenea rezultat nu pot să spun decât „No comment"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite