Ceahlăul Piatra Neamţ – CS Turnu Severin 1-0 în runda a 24-a din Liga I

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceahlăul a făcut un pas important către rămânerea în Liga I
Ceahlăul a făcut un pas important către rămânerea în Liga I

Ceahlăul a învins la limită, scor 1-0, pe CS Turnu Severin în etapa a 24-a din Liga I şi a făcut un pas important către salvarea de la retrogradare. La oaspeţi, Florin Costea a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 51 al întâlnirii.

UPDATE Înainte de meciul pe care Ceahlăul l-a jucat cu CS Turnu Severin, preşedintele executiv al nemţenilor, Gheorghe Chivorchian, a demisionat, fără a oferi vreo explicaţie despre motivul care l-a determinat să ia această decizie.

Potrivit gsp.ro, Chivorchian ar fi demisionat din cauză rezultatelor slabe înregistrate de Ceahlăul în actuala ediţie de campionat.

Ceahlăul – CS Turnu Severin a reprezentat o dispută între două echipe suferinde din Liga I, care luptă cot la cot pentru rămânerea în primul eşaloc fotbalistic din România. Nemţenii au tranşat în favoarea lor această dispută cu scorul de 1-0, obţinând trei puncte vitale în lupta pentru evitarea retrogradării.

Golul victoriei gazdelor a fost marcat de Marc în minutul 38, dar eroul nagativ al partidei de la Piatra Neamţ a fost Florin Costea, care a ratat o lovitură de pedeapsă în minutul 51 pentru severineni. După această dispută, Ceahlăul acumulează 24 de puncte şi părăseşte, cel puţin până la meciul Viitorului Constanţa cu FC Vaslui, în deplasare, zona retrogradării, în timp ce Severinul rămâne pe penultimul loc în clasament, cu şanse minime de a rămâne în Liga I.

Ceahlăul: Jovici - Dumitraş, Rusu, Marc, Ichim - Achim (Tolimir '89), Onciu - Gheorghiu (Ştefănescu '85), Golubovici, Bădescu (Lukanovici '90+2) - Constantinescu. Antrenor: Constantin Enache.

CS Turnu Severin: Panagopoulos - Hasanovici, Durimel (Bălău '45), Asanovici, Brata (Tobă '65) - Neacşa (Thomas '72), Vranjkovici, Djalilov, Olah - Fl. Costea, Roman. Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Achim '51, Dumitraş '57, Rusu '83, Jovici '90+1 / Brata '42, Roman '61.

Arbitri: Adrian Comănescu (central) - Micloş Nagy, Bogdan Velicu (asistenţi).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite