Ce jucător a fost remarcat de Adrian Mutu după victoria cu CFR Cluj: „Muncește foarte mult pentru echipă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a învins pe teren propriu campioana CFR Cluj, scor 3-1. La finalul partidei, antrenorul giuleștenilor a vorbit despre un jucător pe care l-a remarcat după evoluția bună în fața clujenilor.

Adrian Mutu
Adrian Mutu

Tehnicianul giuleștenilor a lăudat jocul elevilor săi despre care a spus că au știut să facă față în repriza secundă atunci când jocul ofensiv nu a mai fost unul atât de bun ca în primele 45 de minute. 

”Așa este în fotbal, după cum spuneam și la meciul cu FCSB, doar îmi fac treaba. Tot ce am în minte e să redresez echipa.

Cred că am fost puțin influențați de golul din penalty și de golul doi venit repede. Am făcut un meci bun astăzi, mai ales în repriza a doua, când am știut să suferim. Știam ce ne așteaptă, știam ce stil de joc au. Mă bucur că am terminat cu bine și este o stare foarte frumoasă.”, a afirmat Adrian Mutu, potrivit Digisport

Adrian Mutu a vorbit despre evoluția lui Dugandzic din această partidă. Tehnicianul a lăudat prestația atacantului care a ajuns la 19 reușite în acest sezon. 

”El (n.r. Marko Dugandzic) este un jucător foarte bun în ansamblu pentru că muncește foarte mult pentru echipă. Ceea ce i-am dat eu este liniștea, l-am învățat și anumite mișcări pe care să le facă. Cred că a înțeles, 19 de goluri sunt multe, dar putea să aibă și mai multe goluri dacă nu rata penalty-uri.

Îi felicit pe băieți că au rămas cu picioarele pe pământ, după victoria din derby-ul cu FCSB. Astăzi am intrat bine, conectați și vom încerca să câștigăm cu toate echipele pentru a acumula experiență pentru sezonul viitor., a adăugat Adrian Mutu.

Rapid obține a doua victorie consecutivă în Giulești și reintră în cărți pentru un loc pe podium. Cu doar 4 etape rămase înainte de final, Rapid este la 4 puncte în spatele celor de la CFR Cluj, care ocupă poziția a treia în clasament. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite