Articol publicitar

Câştigă supermaşina şi superpremiile weekendului la mondialul Superbet!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Promoţia Superbet dedicată Mondialului are deja zeci de câştigători! Şi mai sunt Superpremii pe care le poţi câştiga şi tu chiar în acest weekend! Acordăm în fiecare zi de luni până sâmbătă câte un Supertelefon şi în fiecare duminică o Supermaşină!

Până azi, 3 jucători Superbet au câştigat BMW Seria 1 la extragerile săptămânale. Ei sunt Cristian Răzvan Voinea din Buzău, Tudor-Cristinel Lefter din Timişoara şi Nicoleta Mihaela Răducu din Bucureşti!

Mondialul Superbet e promoţia care pulsează în ritmul turneului final din Rusia. O competiţie în care aproape meci de meci se înscrie în minutul 90+! Poţi simţi şi tu această adrenalină fiindcă poţi câştiga super-maşina care se acordă duminică! Da! Este timp să dai o super-lovitură!

Pariază în oricare dintre cele peste 800 de agenţii Superbet sau pe Superbet.ro şi înscrie biletele în promoţia cu premii zilnice: Mondialul Superbet! Te înscrii simplu şi rapid cu sms la 1782 (număr gratuit valabil în reţelele Vodafone, Orange, Telekom şi Digi) sau pe site-ul www.promotiesuperbet.ro.

Sunt eligibile toate biletele (câştigătoare şi necâştigătoare) pe care ai luat cel puţin un eveniment de la Cupa Mondială la cota minimă de 1.50 şi suma pariată de peste 20 LEI.

Fiecare bilet pe care îl înscrii, intră în joc pentru:

- premiul zilei, supertelefonul Samsung Galaxy S9 Plus!

- premiul săptămânii, supermaşina BMW seria 1!

- marele premiu al Mondialului Superbet, un BMW X5!

Urmăreşte-ne pe Facebook unde transmitem live tragerile la sorţi şi vezi lista câştigătorilor pe site-ul promoţiei!

Pont: Cu cât înscrii mai multe bilete, cu atât îţi creşti şansele de câştig!

Primul meci e la 17:00. Ai timp să ajungi într-una dintre cele peste 800 de agenţii Superbet să plasezi biletele care-ţi pot aduce şi premiile promoţiei Mondialul Superbet!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite