„Bomba“ nopţii la Rogers Cup: Jucătoarea numărul 1 a lumii a fost eliminată după un meci teribil. Şanse mari să piardă poziţia de lider WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ashleigh Barty
Ashleigh Barty

Simona Halep (4 WTA) va debuta, miercuri, la Toronto, direct în turul II, în calitate de deţinătoarea trofeului. Înainte ca românca să pătrundă pe teren, nume mari au şi părăsit deja competiţia.

Rogers Cup dovedeşte, încă o dată, cât de imprevizibil e tenisul feminin! În primul tur, au fost învinse Kerber (13 WTA), Konta (14 WTA), Garcia (22 WTA), Venus Williams (56 WTA) şi Şarapova (81 WTA), însă adevărata bombă a venit în noaptea de marţi spre miercuri.

Ashleigh Barty (1 WTA), campioană la French Open şi cu trofee câştigate în acest an la Miami şi la Birmingham, a părăsit competiţia după primul meci disputat în turul II. Australianca de 23 de ani a fost învinsă de americanca Sofia Kenin (29 WTA), scor 7-6, 3-6, 4-6. Partida a durat o oră şi 58 de minute.

Barty, semifinalistă la Rogers Cup 2018, când a pierdut în faţa lui Halep, va rămâne fără 349 de puncte şi poate fi depăşită, după turneul de la Toronto, de Osaka şi de Pliskova în clasamentul WTA.


Japoneza Naomi Osaka, are nevoie de o singură victorie, ea urmând să o întâlnească pe Tatjana Maria (74 WTA), în timp ce Karolina Pliskova trebuie să ajungă cel puţin până în semifinale pentru a o depăşi pe Barty. Simona Halep nu are nicio şansă să revină pe prima poziţie a clasamentului, chiar dacă va câştiga la Toronto.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite