Beckham: "AC Milan îmi lipseşte foarte mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul englez al formaţiei Los Angeles Galaxy, David Beckham, a declarat, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, că se gândeşte la AC Milan în fiecare zi şi a subliniat că-i lipseşte foarte mult echipa, oraşul şi Italia.

"Mă gândesc la Milano în fiecare zi. A fost atât de bine la Milanello: iubesc echipa, staful, îi iubesc pe toţi cei cu care am lucrat acolo. Îi iubesc pe fani. AC Milan îmi lipseşte foarte mult. Acolo m-am simţit ca la Manchester United. Voi rămâne mereu legat de toate cluburile la care am jucat, dar Milan are un loc special în inima mea", a spus Beckham.

El a menţionat că urmăreşte cu mare interes meciurile din campionatul Italiei: "Nu înţeleg de ce se spune că fotbalul italian are probleme. Este competitiv şi complet. Sper ca AC Milan să câştige din nou campionatul, este atât de aproape. Dacă va câştiga Juventus, m-aş bucura pentru Pirlo, un băiat minunat, unul dintre cei mai buni jucători din lume. Sunt mulţumit de succesul lui, dar inima mea rămâne la Milan", a adăugat Beckham.

Beckham a amai spus că a fost "distrus" atunci când a aflat că fiul său Romeo este fan Arsenal, adversara AC Milan în optimile Ligii Campionilor. "Eu nu aş putea ţine cu Arsenal: respect acest club, dar nu pot fi fan. Când am descoperit că este echipa preferată a fiului meu Romeo am fost disperat. Dar sunt convins că Milan va trece de Arsenal", a precizat englezul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite