Australian Open 2015. Simona Halep, eliminată, dar lăudată: „Poate oricând să întoarcă un meci, indiferent de scor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep (3 WTA) a ratat accederea în penultimul act de la Australian Open 2015, după ce rusoaica Ekaterina Makarova (11 WTA) s-a impus cu 6-4, 6-0, în noaptea dintre luni şi marţi.

„Am jucat cel mai bun tenis al meu şi poate că adversara mea a fost puţin supărată în cel de-al doilea set, poate că nu a înţeles ce să facă“, a declarat Ekaterina Makarova la finalul partidei cu românca, adăugând: „Însă Simona este o mare jucătoare. A avut un sezon extraordinar anul trecut şi poate mereu să întoarcă un meci, indiferent de scor, aşa că a trebuit să rămân concentrată. Mă simt foarte bine aici, la Melbourne. Atmosfera seamănă cu cea de la New York, ceea ce mă bucură foarte mult. Este cu adevărat o perioadă frumoasă pentru mine“. 

În următorul meci, Ekaterina Makarova va întâlni o conaţională: „Nu am învins-o niciodată pe Maria Sharapova, aşa că va fi un meci dificil. Este, cu siguranţă, o mare luptătoare, aşa cum a demonstrat în turul doi, când a fost aproape de înfrângere, dar a reuşit să întoarcă meciul în favoarea sa (n.r. cu Alexandra Panova, 150 WTA). Aştept cu nerăbdare acest joc, dar mai întâi vreau să mă odihnesc şi apoi voi vedea ce se va întâmpla în semifinale“.

Australian Open 2015. Halep ratează calificarea în semifinale. Makarova a învins-o pe româncă uşor, 6-4, 6-0

Australian Open 2015. CTP despre Halep: „Simona n-a căzut de pe un cal răpciugos, dar Makarova a scos-o din gura fiarei“. Pentru româncă se prevedea dezastrul

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite