Ar putea fi cel mai spectaculos transfer al verii în România: Marius Niculae la Steaua. Cum ar putea ajunge un simbol al lui Dinamo în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roş-albaştrii l-au ratat pe Bokila, însă îşi pot întări atacul cu un vârf care a înscris 30 de goluri la ultimele două formaţii la care a evoluat în Liga I. „Adevărul“ dezvăluie când se poate realiza mutarea.

Marius Niculae s-a întors în România în aşteptarea rezilierii contractului cu Shandong Luneng, formaţia chineză unde a ajuns în luna martie. Atacantul de 32 de ani a admis că ia în calcul orice ofertă, atât din ţară cât şi din străinătate, dacă ea va fi una avantajoasă din punct de vedere financiar.

Corespunde descrierii făcute de Meme

Miercuri seară, Mihai Stoica a dezvăluit că Steaua e aproape să-şi întărească ofensiva printr-o nouă achiziţie. „Avem un atacant din ţară pe listă“, a dezvăluit Meme la Digi Sport. Apoi a precizat că roş-albaştrii vor fotbalişti liberi de contract pentru că plata unei sume de transfer înseamnă un buget mai mic alocat salariului.

Se pare că Marius Niculae e în vederile campioanei Ligii I, care tocmai a transferat şi un alt fost dinamovist: Adrian Cristea. Pe lângă faptul că are un CV solid, Niculae are şanse mari să fie declarat liber de contract după data de 8 august.

Dacă va semna cu Steaua, formaţia din Ghencea va fi a treia din România din cariera lui Niculae. Acesta a mai evoluat la Dinamo şi la FC Vaslui.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CE CLUBURI DIN ROMÂNIA ÎL POT LUA PE NICULAE

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite