Ana Bogdan, părăsită de iubit: Noris Măgeanu a povestit ce s-a întâmplat între cei doi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Bogdan e, probabil, cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România
Ana Bogdan e, probabil, cea mai frumoasă jucătoare de tenis din România

În această lună, cuplul format din jucătoarea de tenis şi fostul pilot de raliuri ar fi trebuit să aniverseze trei ani de logodnă. Din păcate, în loc de aniversare, s-a marcat „ruptura“ relaţiei.

Începutul anului 2020 a fost unul prost pentru frumoasa Ana Bogdan (27 de ani). Cu doar cinci victorii în zece partide, sportiva născută la Sinaia a ajuns pe locul 92 mondial. Şi, nici în viaţa personală nu i-a mers mai bine. Din contra!

Potrivit „Click!“, în luna martie, Ana Bogdan s-a despărţit de Norris Măgeanu (44 de ani), cei doi fiind logodiţi de aproape trei ani. Sursa citată a notat că Ana a renunţat la inelul de logodnă, bijuterie la care nu renunţa nici în timpul antrenamentelor. Iar confirmarea rupturii a venit, astăzi, din partea lui Norris Măgeanu, invitat la emisiunea lui Costin Ştucan, „GSP Live“. Oricum, până să vorbească despre subiect, Măgeanu îşi schimbase statutul de pe Facebook în „Single“ (n.r. - Singur), în timp ce Ana Bogdan a şters deja toate pozele în care apărea alături de fostul ei iubit.

Ce a spus Norris Măgeanu?

*Mersul împreună la turnee ne-a distrus relaţia. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoţiile din meciuri, emoţiile de după meciuri. 

*Am discutat şi ca iubiţi, dar şi ca prieteni. E greu ca o relaţie de iubire să funcţioneze când eşti «de toate». La început, eram mândru că reuşiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieşit. E o chestie sensibilă. 

*E important ca sportivul să fie în timpul competiţiei cu persoane care nu sunt implicate emoţional şi care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinţii trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinţii, nu iubiţii, nu soţii.

Norris Măgeanu are o fată cu Corina Dănilă

Fostul pilot de raliuri nu doar că e mult mai în vârstă decât Ana Bogdan, dar până să trăiască această poveste de dragoste alături de jucătoarea de tenis, a mai avut câteva relaţii de notorietate în presa mondenă. El a fost cinci ani cu fotomodelul Catrinel Menghia şi are o fată, Riana, dintr-o relaţie anterioară cu Corina Dănilă.

Norris
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite