Amenzi pentru suporterii de la meciul U Cluj – Steaua. Incidentele, provocate de fanii oaspeţilor

0
0
Scandal
Scandal

Scandal la meciul de fotbal U Cluj - Steaua, după ce suporterii echipei oaspete au încercat să intre pe teren, aruncând cu părţi din gard şi scaune.

Suporterii echipei de fotbal Steaua Bucureşti au provocat scandal la meciul pe care formaţia lor l-a disputat, joi seara, în deplasare, cu Universitatea Cluj, încercând să intre pe teren şi aruncând cu părţi din gard şi scaune, fiind nevoie de intervenţia jandarmilor. Mai mulţi suporteri au fost amendaţi, valoarea sancţiunilor fiind de aproape 4.000 de lei. andarmeria Mobilă Cluj a anunţat că, înainte de începutul meciului de fotbal, în zona Piaţa Unirii, a avut loc un scandal între trei membri din galeria Universităţii Cluj şi doi din galeria echipei Steaua Bucureşti, persoanele respective fiind calmate de forţele de ordine. 

Probleme au apărut şi în timpul desfăşurării partidei.  

"Pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, la finalul primei reprize, membri ai galeriei oaspete au încercat să pătrundă pe suprafaţa de joc prin distrugerea unor porţiuni din gardul care separă peluza oaspete, aruncând cu părţi din gard şi scaune. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestui situaţii, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii”, se arată în comunicatul Jandarmeriei Mobile Cluj, preluat de news.ro.

Sursa citată precizează că, până în prezent, au fost date opt sancţiuni la Legea 61/1991, în valoare de 2.300 de lei, două avertismente scrise şi o amendă la Legea 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, în valoare de 1.500 de lei.

Jandarmeria Mobilă a menţionat că nu au fost suporteri sau jandarmi răniţi. 

"Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi. De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tutror celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora”, se mai precizează în comunicat. 

Formaţia Universitatea Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSA Steaua, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 2. Golul a fost marcat de Haită, în minutul 10.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri