Adevărul Live: Simona Halep şi o eroare uriaşă. De ce a doua jucătoare a lumii are o mentalitate greşită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep
Simona Halep

Constănţeanca de 24 de ani va pierde, în curând, locul 2 în ierarhia WTA, însă mai grav e ceea ce a spus tatăl ei, Stere Halep.

Simona Halep a anunţat aici că va rata trei turnee importante, deoarece a ales să facă operaţia pentru a scăpa de deviaţia de sept acum, în loc să facă asta în vacanţa pe care a avut-o, începând cu luna noiembrie.

Aproape sigur, românca va pierde locul 2 mondial din cauza perioadei de inactivitate, însă tatăl ei a făcut o mărturisire pentru Neptun TV: „Simona mi-a spus că nu o afectează clasamentul WTA. Nu e stabilit nicăieri să fie numărul doi pentru totdeauna. Orice sportiv are urcuşuri şi coborîşuri, ăsta este sportul“.

Această declaraţie dată de Stere Halep confirmă mentalitatea greşită pe care o are Simona Halep. Ea nu realizează că, dacă va cădea de pe locul 2 WTA, va avea o mulţime de dezavantaje. 

De la ora 12.00, jurnaliştii Gigi Stancu, Andrei Constantinescu (Click!) şi Amir Kiarash (Adevărul) vor explica ce va pierde Halep, după ce nu va mai ocupa actuala poziţie în clasamentul mondial.

Alte subiecte care vor fi dezbătute în cadrul emisiunii:

*Cum va fi afectată echipa de Fed Cup a României de absenţa lui Halep

*Tecău şi Rojer, o eliminare ruşinoasă şi o mare deziluzie la Australian Open

*Serena, coşmarul Şarapovei. Liderul mondial a bătut rusoaica pentru a 18-a oară la rând

*Echipa naţională, cantonament jenant în Antalya

*Ultimele informaţii despre starea de sănătate a lui Dănuţ Lupu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite