Adevărul LIVE Mihai Stoica, bătăuş de Liga Campionilor. Grigore Cartianu: „Lucrurile nu vor rămâne aşa la UEFA”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica a avut un comportament violent faţă de reprezentanţii presei
Mihai Stoica a avut un comportament violent faţă de reprezentanţii presei

Luni seară, un reporter al postului PRO TV a fost agresat de managerul Stelei, Mihai Stoica. Alexandra Tănăsescu a fost evacuată în mod brutal de la antrenamentul oficial de dinaintea partidei cu Vardar Skopje de către MM Stoica şi gărzile sale de corp.

Mihai Stoica scrie pe Facebook: „Ştii că n-ai acreditare la acţiunile Stelei, te strecori fără aprobare pe stadion, 10 minute te roagă poliţia şi oficialii să pleci, iar tu provoci scandal şi dupa aia apari cu declaraţii despre molestări şi busculări închipuite...se ajunge prea departe. Îmi reproşez faptul că mi-am pierdut controlul şi am vorbit golăneşte cu cameramanul. Am cedat nervos şi n-am nicio scuză. Restul sunt invenţii şi inovaţii.Jignirile care-mi sunt aduse zilnic la sport.ro, minciunile pe care postul acesta le lansează pe piaţă în colaborare cu prosport, încăpăţânarea cu care acest trust nesocoteste dispoziţiile noastre, toate acestea au concurat la inflamarea spiritelor. E doar o prezentare succintă a contextului. Scuze, repet, NU AM. Le promit suporterilor Stelei că, indiferent de provocările care vor apărea ulterior, îmi voi cenzura reactiile. Aşa cum am promis că nu voi mai ironiza niciodată o grupare rivală, aşa voi face si de acum incolo cu jurnalistii care se vor comporta cu mine aşa cum au făcut-o până acum"

Mihai Stoica promite că nu va mai ironiza un jurnalist, dar se contrazice singur în P.S.

"Bandajul pe care şi l-a aplicat domnişoara a venit set cu pansamentul ziaristului care susţinea că a fost împuşcat în Irak (n.r. - Andrei Nourescu), dar căruia i se scurgea ketchup de sub bandaj. Poate era ketchup picant şi suferea..."

Jurnalistul Ion M. Ioniţă i-a avut ca invitaţi pe Răzvan Martin, coordonatorul proiectului FreeEx derulat de asociaţia Asociaţiei Presei Sportive din România, pe jurnalistul Grigore Cartianu şi pe Costin Ştucan, jurnalist ProSport.

Împreună au discutat despre abuzurile pe care conducerea Stelei le-a săvârşit de-a lungul timpului în relaţia cu presa din România, despre îngrădirea libertăţii presei, dar şi despre cât de mult afectează astfel de gesturi imaginea celui mai iubit club din România.

Cele mai importante declaraţii de la Adevărul LIVE

Amir Kiarash: "Meme are tot timpul un discurs agresiv, a jignit foarte multe glorii ale Stelei. Mă mir că s-a întâmplat aşa ceva cu PRO TV, care a stat în genunchi în faţa Stelei mulţi ani. Dacă în locul jurnalistei de la PRO TV era cineva de la Adevărul sau de la Antena 1, cei de la MediaPro n-ar fi reacţionat".

Ion Ioniţă: "Nu ne putem aştepta la o reacţie coagulată din partea presei în acest caz"

Costin Ştucan, redactor-şef adjunct ProSport: "Ce a făcut Mihai Stoica este nimic în comparaţie cu ce a făcut şeful său, Gigi Becali, în trecut. Ne putem aştepta şi la alte gesturi de un grobianism scârbos. Cred că la un moment dat clubul Steaua ar putea trage ponoasele după ieşirile managerului său. Antrenorul Stelei este la acelaşi nivel sau chiar mai jos. Clubul Steaua este reprezentat de nişte oameni tare neplăcuţi". 

Răzvan Partin, de la ActiveWatch: "Nu ştiu ce sancţiuni poate aplica UEFA, noi am trimis memoriu. Stoica s-a purtat ca un tâlhar şi ca un huligan". 

Urmăreşte mai jos întreaga dezbatere:

Cum afectează imaginea echipei Steaua ieşirile managerului Mihai Stoica

Dumitru Graur, preşedintele Asociaţiei Presei Sportive: "Am făcut demersuri la UEFA în acest caz. Am trimis o scrosoare către FRF, LPF, îndemnând la luarea de măsuri hotărâte şi de sancţionare". 

Grigore Cartianu: "La Steaua pare un grup infracţional organizat. Toţi oamenii din conducere, începând cu Gigi Becali şi continuând cu Mihai Stoica, Teia Sponte, Geambazi, au probleme penale. Nu cred că UEFA va lăsa lucrurile aşa. Ar fi crunt să vedem că Steaua va fi eliminată din cupele europene din cauza acestor oameni. Steaua ne-a făcut de râs lumii cu această chestiune din Macedonia". 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite