AC Milan – PSG, precedat de un incident grav: Suporter înjunghiat de italieni. Atacul, descris de martorii oculari

0
Publicat:

Un suporter al echipei Paris Saint-Germain, care urmează să înfrunte în deplasare formaţia AC Milan marţi în Liga Campionilor, a fost "rănit grav" cu lovituri de cuţit, luni seară, în capitala lombardă, în timpul unei confruntări cu fani italieni, a anunţat poliţia din Italia.

UEFA consideră că AC Milan - PSG e un meci de risc maxim
UEFA consideră că AC Milan - PSG e un meci de risc maxim

Suporterul francez, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a primit "două lovituri de cuţit în gambă" şi a fost transportat la Spital, a indicat poliţia într-un comunicat. Martorii au declarat poliţiei că luni seara a avut loc o ciocnire între aproximativ 50 de suporteri milanezi şi fani ai clubului francez care se aflau în cartierul Navigli. Potrivit ziarului Corriere della Serra este vorba de un bărbat în vârstă de 34 de ani, a cărui viaţă nu este în pericol.

AC Milan şi Paris Saint-Germain se vor înfrunta într-o partidă din Grupa F a Ligii Campionilor. În meciul tur, disputat luna trecută pe Parc des Princes, francezii s-au impus cu scorul de 3-0.

PSG este liderul grupei, cu 6 puncte, urmată de Borussia Dortmund şi Newcastle United, cu câte 4 puncte, în timp ce Milan ocupă ultima poziţie, cu 2 puncte.

Întâlnirea de la Milano este considerată una de risc ridicat, în special din cauza sosirii în Italia a 4.300 de suporteri parizieni. Incidentul de luni a avut loc la mai puţin de două luni după ce un suporter al lui Newcastle a fost înjunghiat în aceeaşi zonă a oraşului Milano, înaintea partidei din Champions League cu gruparea "rossonera".

Atmosfera era deja fierbinte înaintea acestui meci, marcat de revenirea pe San Siro a portarului italian Gianluigi Donnarumma, care a părăsit-o pe AC Milan liber de contract, în vara lui 2021, pentru a se transfera la PSG.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite