VIDEO Show-ul Bon Jovi, pe ultima sută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concertul trupei americane este considerat show-ul anului în România
Concertul trupei americane este considerat show-ul anului în România

Organizatorii evenimentului care va avea loc duminică, 10 iulie, în Capitală, fac ultimele pregătiri. Concertul trupei americane este considerat show-ul anului în România. Potrivit organizatorilor, D&D East Entertainment, la concert sunt aşteptaţi 55.000 de spectatori. Scena amplasată în Piaţa Constituţiei din Bucureşti va fi finalizată astăzi.

Dacă doriţi să vibraţi la unison alături de 55.000 de fani ai trupei Bon Jovi, pe hituri care v-au însoţit adolescenţa sau tinereţea, promoterul român al concertului anunţă că încă mai găsiţi bilete pentru show-ul formaţiei americane. „Mai sunt bilete, dar foarte puţine, la categoria Normal Circle, în picioare (la preţul de 186, 4 lei - n.r.)", a declarat pentru „Adevărul" Lenţi Chiriac, production manager D&D East Entertainment.

Află pe forbes.ro întreaga poveste a trupei Bon Jovi şi cum a câştigat în ultimul an mai mult decât Kanye West, Justin Bieber şi Katy Perry la un loc

Membrii formaţiei vor concerta în această seară la Istanbul şi vor ajunge la Bucureşti cu o cursă charter, însă deocamdată nu sunt cunoscute detalii despre ziua şi ora sosirii. Potrivit lui Lenţi Chiriac, ei vor părăsi România imediat după concert, deşi următorul show va avea loc abia pe 13 iulie, la Düsseldorf.

În formulă completă

Pentru scurta lor şedere la Bucureşti, rockerii americani vin cu un „arsenal" complet. „Vin cu tot ce le trebuie: cu bucătăria lor, cu bucătarul lor", a precizat Chiriac. De asemenea, scena şi toate echipamentele tehnice (sunet, lumini, ecrane) sunt asigurate de echipa de producţie a turneului „The Circle". Show-ul va dura 90 de minute şi va include peste 20 de piese, printre care unele dintre hiturile lansate de Bon Jovi de-a lungul celor peste 25 de ani de carieră.

Din setlisturile concertelor anterioare au făcut parte piese ca „Livin' On a Prayer", „You Give Love a Bad Name", „Bad Medicine", „Bad of Roses" sau „It's My Life".  Deşi unii membri ai formaţiei au avut câteva probleme de sănătate, Bon Jovi va ajunge în România în formulă completă.

Solistul Jon Bon Jovi (49 de ani), care a suferit o operaţie la un genunchi după ce şi-a rupt un ligament în timpul unui show susţinut la Helsinki, pe 17 iunie, şi-a asigurat fanii că nu va anula niciun concert din acest turneu. Richie Sambora, chitaristul formaţiei, care la sfârşitul lunii aprilie s-a internat într-o clinică pentru a-şi trata dependenţa de alcool, s-a alăturat colegilor de trupă, aflaţi în plin turneu. Sambora (51 de ani), considerat unul dintre cei mai buni chitarişti din lume, va fi şi el prezent la Bucureşti.

Cel mai profitabil turneu în 2010

Bon Jovi a fost desemnată trupa cu cele mai mari încasări din concerte în anul 2010, într-un top anual întocmit de revista „Billboard". Formaţia a ocupat prima poziţie în clasamentul Top 25 Tours, datorită celor 69 de concerte susţinute în cadrul turneului mondial „The Circle Tour", în perioada 20 noiembrie 2009 - 28 noiembrie 2010, care au generat încasări de 146,5 milioane de dolari şi care au fost urmărite de peste 1,5 milioane de spectatori. Formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în întreaga lume.

Trupa este formată din Jon Bon Jovi (voce, chitară), Richie Sambora (chitară, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie) şi David Bryan (clape, pian, backing vocals).

În deschidere

Trupele româneşti QuantiQ şi Stillborn vor evolua în deschiderea concertului Bon Jovi. Aceste formaţii au fost selectate în urma concursului Wanted: Demo & Live, iniţiat de postul de radio Rock FM.

info
Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite