VIDEO Harrison Ford, din nou în „Războiul stelelor“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ford a mai interpretat rolul lui Han Solo de câteva ori. FOTO Reuters
Ford a mai interpretat rolul lui Han Solo de câteva ori. FOTO Reuters

Actorul american în vârstă de 70 de ani ar putea interpreta din nou personajul Han Solo, în „Star Wars: Episode VII“, noua peliculă a francizei „Războiul stelelor“.

Ford nu a confirmat această informaţie, dar un reporter a dezvăluit că la sfârşitul anului trecut actorul a spus că abia aşteaptă să-şi reia rolul în celebra franciză.

„În luna noiembrie, Harrison Ford a declarat că este deschis perspectivei de a se întoarce în rolul lui Han Solo“, a declarat un jurnalist pentru Fox News Latino. „Harrison Ford va reinterpreta acest personaj în noua peliculă «Star Wars», ceea ce este un lucru formidabil. Nu a mai fost dezvăluită nicăieri această informaţie. Este oficial“, a subliniat reporterul.

Totuşi, afirmaţiile jurnalistului rămân simple speculaţii întrucât nici actorul şi nici regizorul JJ Abrams de la studiourile Disney nu au confirmat vestea. 

Ford a mai interpretat rolul lui Han Solo în „Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi“ (1983), „Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back“ (1980) şi „The Star Wars Holiday Special“ (1978).

În toamna anului 2012, celebrelele studiouri de la Hollywood au anunţat că au în pregătire un nou episod al francizei ce a avut încasări de peste 4 miliarde de dolari.

Potrivit directorului executiv al studiourilor Disney, Bob Iger, „Războiul stelelor“ va reveni în vara lui 2015 cu două filme noi. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite