Un politician critică primăria Târgu-Mureş pentru suma pe care ar fi primit-o Andra pe o reprezentaţie de 40 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria din Targu-Mureş este criticată de politicienii locali pentru o plată de aproximativ 10.000 de euro făcută cântăreţei Andra
Primăria din Targu-Mureş este criticată de politicienii locali pentru o plată de aproximativ 10.000 de euro făcută cântăreţei Andra

Un fost candidat la funcţia de primar al oraşului Târgu-Mureş, politicianul Dan Maşca, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini cu un contract pe care primăria l-ar fi încheiat cu firma care o reprezintă pe Andra, pentru o prestaţie susţinută de cântăreaţă în luna martie, criticând astfel modul în care sunt cheltuiţi banii publici.

Dan Maşca, liderul Partidului Oamenilor Liberi, un critic constant al modului în care sunt cheltuiţi banii publici la nivel local, spune că a cerut de mai multe luni să i se spună cât a costat show-ul din luna martie organizat în Târgul Mureş, însă primăria a refuzat să comunice suma respectivă, deşi aceste cheltuieli ar trebui să fie publice, invocând că „soţii Măruţă nu doresc să facă publice informaţiile“, notează HotNews.

Politicianul publică acum ceea ce el susţine că este o copie a respectivului contract, care este semnat, din partea artistei, de Cătălin Măruţă, reprezentant al firmei Lemon Music SRL.

Astfel, Dan Maşca arată că primăria i-ar fi plătit Andrei 47.000 de lei (aproximativ 10.000 de euro) pentru un spectacol care a durat 40 de minute. Prestaţia vedetei a avut loc în cadrul evenimentului „Ziua Îndrăgostiţilor, Sărbătoarea Mărţişorului, 8 martie 2017”, care a avut loc pe 13 martie, la Târgu-Mureş.

Dan Maşca critică alegerile reprezentanţilor primăriei Târgu-Mureş de a cheltui banii publici pe astfel de manifestări şi condamnă „mizeria găştii vesele din primăria PNL-UDMR-PSD şi a cântăreţilor ce fac milioane din bani publici, dar în acelaşi timp fac pe marii activişti civici“. Mai mult, politicianul local dă exemple de alte modalităţi prin care cei aproximativ 10.000 de euro ar fi putut fi folosiţi în mod eficient. 

„Ca idee, dotarea laboratorului de robotică din Colegiul Papiu din surse private, via Fondul Ştiinţescu a fost de 45000 lei. Cât o cântare a Andrei de minim 40 de minute. De Ziua Femeii se puteau dota vreo patru laboratoare din banii risipiţi, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/mii de elevi şi profesori“, încheie Dan Maşca. 

Contactată de reporterii Adevărul, Andra a declarat că nu doreşte să comenteze acest subiect. 

   

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite