Trupa U2 şi-a reluat turneul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bono, solistul formaţiei U2, a revenit pe scenă, vineri, după o absenţă de două luni cauzată de o intervenţie chirurgicală la spate. Operaţia a avut loc în luna mai, în Germania.

Astfel, irlandezii de la U2 şi-au reluat turneul mondial de promovare a celui mai recent album „No Line on the Horizon",„360° Tour", cu un concert susţinut pe stadionul olimpic din Torino.

Deşi a stat în convalescenţă mai mult de zece săptămâni, Bono (50 de ani) a dansat şi a alergat pe scenă pe tot parcursul spectacolului. Managerul trupei irlandeze, Paul McGuiness, a declarat că Bono s-a antrenat intens pentru a putea reveni pe scenă.

De asemenea, în cele două luni de pauză, trupa a înregistrat câteva piese noi, deşi solistul a avut nevoie să facă terapie recuperatorie câte trei-patru ore pe zi.

„Această trupă este ca o familie. O afacere de familie, iar eu sunt fiul ei risipitor. Vreau să le mulţumesc fanilor mei pentru răbdarea lor", a spus Bono. Formaţia a pierdut în jur de 15 milioane de dolari din cauza absenţei de pe scenă. Turneul trupei irlandeze este estimat a fi cel mai scump din istorie. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite