Ştefan Bănică susţine un al treilea concert de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Bănică va susţine anul acesta un al treilea concert de Crăciun pe data de 15 decembrie. Biletele pentru primele două spectacole, programate pe 13 şi 14 decembrie, au fost epuizate, iar în urma numeroaselor cereri venite din partea publicului numărul show-urilor a fost suplimentat, informează Mediafax.

La concertele de Crăciun din luna decembrie vor putea fi ascultate, pe lângă piese mai vechi, şi cântece de pe noul album, „Altceva". Ştefan Bănică susţine luna aceasta şi un turneu de promovare a noului său album în nouă oraşe.

Am început cu dreptul la Constanţa, apoi Piatra Neamţ şi Bacău. Au urmat Craiova, Cluj şi Piteşti. Un public extrem de primitor, de receptiv, care a înţeles să transforme întâlnirea noastră într-o sărbătoare. Mulţumesc publicului meu, care a umplut sălile până la refuz, public format din mai multe generaţii, ceea ce e onorant pentru mine, ca artist. Aştept cu nerăbdare să ne vedem la următoarele concerte din cadrul turneului «Altceva»: Ploieşti (17 noiembrie), Iaşi (18 noiembrie) şi Braşov (20 noiembrie)" , a declarat Ştefan Bănică.

Din 2002 până în prezent, Ştefan Bănică a susţinut 44 de concerte de Crăciun la Sala Palatului, cu peste 220.000 de spectatori doar la concertele sale tradiţionale, stabilind recorduri pentru România ca număr de spectacole susţinute consecutiv şi ca număr de fani veniţi să asiste la eveniment.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, librăriile Adevărul, Mihai Eminescu, Humanitas, Cărtureşti, magazinul Unirii (parter), Staţia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, Orange, Vodafone, Domo, Germanos, oficiile Poştei Române semnalizate bilete.ro şi online, pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite