Schimb dur de replici între Magda Vasiliu şi Brigitte Sfăt: „Rar mi-a fost dat să văd un cuplu mai stupid şi mai penibil“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magda Vasiliu FOTO David Muntean
Magda Vasiliu FOTO David Muntean

Magda Vasiliu Stoian şi Brigitte Sfăt au avut un schimb dur de replici în mediul online, după ce fosta prezentatoare de la Prima TV a catalogat cuplul Brigitte-Pastramă drept „penibil“.

Jurnalista Magda Vasiliu i-a criticat dur, într-un mesaj pe contul personal de Facebook, pe Brigitte Sfăt şi soţul ei, Florin Pastramă, pentru opulenţa pe care o afişează şi cataloghează cuplul monden drept unul „stupid şi penibil“. 

„«Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!» Aşa l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenţia iubitului/soţului (n-am înţeles exact). Era în emisiunea lui Măruţă... Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil şi profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de TV. Ştiu, e greşit, e nasol, dar aşa a fost... Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd.... Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceştile de cafea vreo 4000 de euro.... Eu urmăream în stare de şoc. Şi am văzut multe de-a lungul timpului... Continuam să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că oamenii ăştia chiar există... cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali...“, a scris Magda Vasiliu. 

Ea a continuat prin a o da drept antiexemplu şi pe avocata fostului edil al Constanţei, Radu Mazăre, care s-a afişat cu o pereche de ochelari Gucci, ajungând astfel ţinta ironiilor în mediul online. 

În replică, Brigitte Sfăt i-a transmis fostei prezentatoare TV că „uneori opulenţa nu este falsă“, a mărturisit că-i plac evenimentele cu „ştaif“ şi i-a amintit Magdei Vasiliu că atât ea cât şi soţul ei au studii superioare. 

„Dragă Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastramă, pe care o consideri penibilă, nu am împrumutat niciodată rochii de niciunde, pentru niciun eveniment monden, şi-mi plac enorm evenimentele cu ştaif. Şi eu, şi soţul meu ne permitem să ne îmbrăcăm şi încălţăm şi chiar să organizăm o nuntă de peste 100.000 de euro. Uneori opulenţa chiar nu este falsă, aşa cum crezi. Şi poate proştii ăia, aşa cum ne numeşti, au terminat şi o facultate, gen Dreptul – Florin sau vreo două – eu. Îţi sugerez, înainte să arunci cu apelative gratuite, să te documentezi măcar puţin. Deoarece este posibil uneori să cazi chiar tu în penibil“, a fost replica fostei soţii a tenismenului Ilie Năstase. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite