Quentin Tarantino recunoaşte că ştia de zeci de ani despre hărţuirile sexuale ale lui Harvey Weinstein: „Regret că nu am făcut nimic pentru a le proteja“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Harvey Weinstein şi regizorul Tarantino FOTO Getty Images
Harvey Weinstein şi regizorul Tarantino FOTO Getty Images

Regizorul Quentin Tarantino face dezvăluiri în cazul scandalului sexual „Weinstein“ şi admite că ştie de câteva zeci de ani despre comportamentul deviant al producătorului hollywoodian.

Regizorul american Quentin Tarantino (54 de ani) rupe tăcerea cu privire la scandalul sexual în care Harvey Weinstein este implicat si mărturiseşte că era la curent cu hărţuirile şi agresiunile sexuale comise de producător, dar nu a reuşit să facă nimic pentru a le proteja pe tinerele actriţe: „Ştiam suficiente lucruri cât să pot face mai multe în această privinţă“, a spus regizorul, scrie The Independent. 

Cunoscutul regizor a lucrat cu Harvey Weinstein pentru unele dintre cele mai cunoscute filme ale sale, precum „Pulp Fiction“ şi spune că regretă foarte mult faptul că nu a luat atitudine împotriva producătorului, deşi era la curent cu multe dintre agresiunile sexuale pe care le-a comis. 

„Erau mai mult decât nişte simple zvonuri, ştiam că a făcut câteva dintre lucrurile de care este acuzat. Mi-aş fi dorit să-mi fi asumat responsabilitatea pentru ceea ce ştiam. Dacă aş fi acţionat la momentul respectiv, n-aş mai fi fost nevoit să lucrez cu el“, a declarat regizorul, într-un interviu pentru New York Times.

Tarantino Weinstein FOTO Getty images

Tarantino şi Harvey Weinstein au lucrat împreună pentru unele dintre cele mai cunoscute filme ale regizorului FOTO Getty Images

De asemenea, Tarantino a mai povestit că ştia despre înţelegerea făcută cu actriţa Rose McGowan, cea care l-a acuzat pe Harvey de viol, iar iubita lui de atunci, actriţa Mira Sorvino i-ar fi povestit de asemenea faptul că Weinstein i-a făcut avansuri repetate şi a molestat-o: „Nu îmi venea să cred că ar face ceva într-un mod atât de deschis, eu credeam că nu ar îndrăzni să o atingă în vreun fel, dar pentru faptul că era atât de obsedat de ea, a trecut limita în cel mai oribil mod cu putinţă“, mărturiseşte regizorul. 

mira sorvino foto guliver/getty images

Mira Sorvino FOTO Getty Images

Pe 19 octombrie, purtătorul de cuvânt al departamentului de poliţie din Los Angeles a anunţat că au început oficial o anchetă în cazul unei acuzaţii de viol din partea unei actriţe italiene, al cărei nume nu a fost, însă, divulgat, făptuit în 2013, notează publicaţia citată. 

Săptămâna trecută, purtătorul de cuvânt al producătorului Harvey Weinstein, Sallie Hofmeister declara că mogulul neagă acuzaţiile aduse: „Domnul Weinsten, în mod evident, nu poate răspunde unor acuzaţii anonime de agresiune sexuală, însă, neagă orice acuzaţii de acte sexuale neconsimţite“

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite