Povestea de iubire dintre maestrul Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca. „Regele naiului“ are o soţie cu 44 de ani mai tânără

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gheorghe zamfir

Iubirea nu ţine cont de vârstă, de distanţă, de etnie, de culoarea pielii! Asta o demonstrează şi Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca. Maestrul de la nai se iubeşte de ani de zile cu o doamnă superbă, a doua soţie, care i-a furat inima. Sunt fericiţi, trăiesc o dragoste cum mulţi şi-ar dori!

El are 79 de ani şi ea are doar 35 de ani! Gheorghe Zamfir este recunoscut pe marile scene ale lumii, a legat prietenii cu mari artişti, a demonstrat cât de talentat este în ceea ce face, dar a atras atenţia şi asupra vieţii personale pe care puţini o ştiu.

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut în 2008, în timpul unei emisiuni, însă pe vremea aceea, maestrul era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle. Divorţul dintre Gheorghe Zamfir şi prima sa soţie s-a întins pe cinci ani. El a fost acuzat de aceasta de maltratare şi de infidelitate şi astfel maestrul a fost nevoit să-i plătească o sumă uriaşă de bani. 5.300 de euro era pensia de întreţinere pentru fosta soţie.

Citeşte continuarea aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite