Păpuşă Barbie cu chipul Reginei Elisabeta a II-a, lansată cu ocazia Jubileului de Platină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa foto: Mattel via BBC
Sursa foto: Mattel via BBC

Regina Elisabeta a II-a a împlinit în februarie 70 de ani de la urcarea pe tron. Un producător celebru de jucării i-a dedicat o păpuşă Barbie cu chipul ei.

Regina a fost transformată într-o păpuşă Barbie cu ocazia Jubileului de Platină de către producătorul de jucării Mattel, informează BBC.

Păpuşa, concepută pentru a surprinde asemănarea reginei, este lansată joi, 21 aprilie,  la împlinirea vârstei de 96 de ani de la naşterea Reginei Elisabeta a II-a.

Păpuşa face parte din colecţia „tribut Barbie”, despre care compania spune că aduce un omagiu „persoanelor vizionare cu un impact şi o moştenire remarcabile".

Îmbrăcată într-o rochie de fildeş cu panglică albastră, păpuşa prezintă detalii extrase din trecutul monarhului. Acesta are pe cap o recreere a diademei purtate de regină în ziua nunţii sale şi panglici roz şi albastre modelate după cele care i-au fost date de tatăl ei, George al VI-lea, şi bunicul George al V-lea, spune compania.

Anul trecut, aceeaşi companie a lansat o păpuşă a actriţei americane Lucille Ball.

Vă recomandăm şi: 

Regina Elisabeta a II-a sărbătoreşte 96 de ani: O nouă fotografie oficială a suveranei a fost publicată cu această ocazie

Ce glumă a făcut Regina Elisabeta la adresa lui Daniel Craig. L-a făcut pe „James Bond‟ să se ruşineze

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite