O pungă cu aer respirat de Kanye West, vândută cu 60.000 de dolari pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kanye West, în timpul unui show din turneul „Yeezus“ FOTO Getty Images
Kanye West, în timpul unui show din turneul „Yeezus“ FOTO Getty Images

O pungă din plastic care ar conţine aer respirat de Kanye West la un concert susţinut de acesta în cadrul celui mai recent turneu mondial al său, „Yeezus Tour“, a fost vândută cu 60.000 de dolari la finalul unei licitaţii organizate pe site-ul eBay.

Un internaut care susţine că punga conţine aer respirat de soţul lui Kim Kardashian a plasat un anunţ online sub titlul „Kanye West Yeezus Tour Air For Sale“ (aer respirat de Kanye West în timpul turneului „Yeezus Tour“ – n.r.). Anunţul a fost publicat duminică, cu preţul de pornire de 5 dolari, dar punga a fost vândută cu 60.000 de dolari, după o licitaţie la care au participat 90 de persoane.

Vânzătorul, un internaut cu pseudonimul Stangeedon1, a declarat în textul care însoţeşte acel anunţ că, în timpul unui concert al rapperului american, a menţinut punga deschisă, apoi a închis-o şi a sigilat-o.
O altă pungă cu aer respirat de acelaşi rapper este în prezent pusă în vânzare tot pe eBay şi are preţul de pornire de 5 euro.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, „Graduation“, a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. Cel mai recent album al său este „Yeezus“, lansat în iunie 2013.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite