Noi dezvăluiri în cazul morţii lui Michael Jackson

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Michael Jackson a rămas o figură controversată chiar şi la patru ani de la dispariţia sa FOTO Arhivă Click
Michael Jackson a rămas o figură controversată chiar şi la patru ani de la dispariţia sa FOTO Arhivă Click

La patru ani de la moartea şocantă a megastarului Michael Jackson, noi dezvăluiri ies la iveală despre viaţa agitată a artistului.

Potrivit publicaţiei britanice „The Sun“, regele muzicii pop obişnuia să-şi roage cel mai bun prieten şi naş al celor trei copii ai săi, Mark Lester, să furişeze sticle de băuturi alcoolice în hotelurile la care era cazat. Michael nu putea face acest lucru din cauza echipei de securitate care îl supraveghea constant. Lester a declarat că artistul se folosea de alcool pentru a se putea lupta cu insomnia cronică de care suferea şi consuma cu uşurinţă câte un bax în decursul a două zile.

Obiceiul periculos al megastarului a scăpat de sub control în martie 2009, în ziua în care avea o conferinţă de presă pentru a-şi promova turneul „This Is It“ la arena London O2.

„Michael a leşinat pe patul hotelului, iar doctorul său a spus că băuse două treimi dintr-o sticlă de whisky şi că acum paralizase. Şi-a revenit cât de cât pentru a-şi putea ţine discursul pentru turneu, discurs pe care abia a reuşit să-l susţină“, a delcarat Lester.

Trei luni mai târziu, Michael Jackson îşi dădea ultima suflare din cauza unei supradoze de sedative.

Familia sa a intenta un process firmei responsabile pentru turneul megastarului, AEG Live, cerând daune în valoare de 40 de miliarde de dolari. Procesul va începe astăzi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite