Monica Columbeanu a depus plângere pentru agresiune, după ce nu a fost lăsată să-şi ia Bentley-ul de la Izvorani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Columbeanu a depus sâmbata o plângere la Postul de Poliţie Ciolpani, după ce n-a fost lăsată să intre pe proprietatea de la Izvorani, acuzând că a fost agresată fizic şi i-au fost aduse injurii de către două persoane.

Potrivit unui comunicat al poliţiei, Monica Columbeanu a depus plângerea în prezenţa avocatului său Tripona Murgu. Ea susţine că s-a prezentat la locuinţa din comuna Ciolpani cu scopul de a-şi vedea copilul şi de a-şi recupera bunuri personale, ocazie cu care două persoane, aflate pe proprietatea soţului său, i-au adresat injurii şi au agresat-o fizic.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Buftea vor demara o anchetă în acest sens.

Potrivit click.ro, printre obiectele pe care urma să le ia Monica era şi o limuzină Bentley, pe care trebuie să o primească în urma despărţirii de soţul ei. Vezi mai multe imagini de la scandalul de azi pe click.ro

Soţii Columbeanu se află în plin proces de divorţ, primul termen fiind stabilit la Judecătoria Buftea pentru data de 21 martie.

Judecătoria Buftea a decis, la sfârşitul lunii februarie, ca Irina, fiica soţilor Columbeanu, să rămână alături de tatăl ei, Irinel. Decizia este una temporară, custodia fetiţei urmând a fi decisă în urma divorţului părinţilor săi.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite