Miss Universe România 2010 a vândut limonadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Paveluc, reprezentanta ţării noastre la concursul de frumuseţe de la Las Vegas, se pregăteşte pentru semifinala de mâine. Tânăra în vârstă de 19 ani are parte de un cantonament relaxat şi lipsit de griji. Oana găteşte, face limonadă, îşi serbează ziua, probează rochii şi repetă pentru finală.

Au mai rămas câteva zile până la marea finală a concursului de frumuseţe Miss Universe 2010. Mâine are loc semifinala competiţiei, care se va derula sub forma unui spectacol de gală, când cele 83 de concurente vor defila în costume de baie, dar şi în rochii de seară.

Cele două probe vor fi completate de interviuri cu membrii juriului, astfel încât la 23 august să fie anunţate numele concurentelor clasate în top 15. Din juriul finalei fac parte vedete precum Ivanka Trump, Joan Rivers, Dayana Mendoza şi Sharon Osbourne.

Gazdele celei de-a 59-a ediţii a concursului vor fi cântăreţul Bret Michaels şi Natalie Morales, co-prezentatoare a show-ului „Today" şi corespondent naţional pentru NBC News.

Oana, în centrul atenţiei

Reprezentanta României aşteaptă calmă şi fără emoţii semifinala de mâine. Plecată în America la 7 august, alături de cele mai frumoase femei din lume, Oana se află în cantonamentul specific de pregătire al unui asemenea concurs. Camera ei se află la etajul 27, de unde poate vedea oraşul Los Angeles, iar camera o împarte cu Nana Gogiceaişvili, în vârstă de 21 de ani, reprezentanta Georgiei.

În cele două săptămâni petrecute în Las Vegas, Oana şi-a întâlnit rivalele şi se simte încrezătoare atât în frumuseţea ei, cât şi în puterea de convingere a publicului. De la venirea sa la Mandalay Bay Resort and Casino, Oana primeşte aprecieri şi complimente, lucru care îi sporeşte încrederea.

Tânăra are şi o poreclă printre prietenele pe care şi le-a făcut în cantonament. „Fetele îmi spun «Beauty» (frumoasa - n.r.). Noul apelativ mă face să visez frumos pentru marea finală din 23 august", spunea Oana în jurnalul pe care îl ţine zilnic în „Click!". Ea mai consemnează că se consideră o leoaică ambiţoasă şi nu se simte deloc intimidată de celelalte 82 de concurente.

Program pentru frumoase

Oana, îmbrăcată în costumul cu accente naţionale, inspirat de vegetaţia Deltei Dunării Foto: Reuters

image

În primele zile petrecute la Mandalay Bay, programul Oanei a fost ocupat cu probe de costume, sesiuni foto şi filmări pentru pagina de prezentare de pe site-ul missuniverse.com. Braşoveanca s-a numărat printre puţinele concurente solicitate pentru interviuri de către reprezentanţii presei locale şi internaţionale. În timpul liber, Oana le învaţă pe colegele ei să danseze pe piesa „Morena", găteşte trufe şi nu merge prin cluburi pentru că nu are vârsta legală a majoratului, potrivit legilor statului american.

Din programul său a făcut parte şi participarea la o acţiune caritabilă unde a făcut limonadă. „Am vândut limonadă în faţa unui mall din Las Vegas, iar banii au mers către o fundaţie. Eu am strâns cei mai mulţi bani dintre toate concurentele: 70 de dolari", povesteşte ea.

Sâmbăta trecută, la 14 august, a împlinit 19 ani şi a fost primul moment greu pentru tânăra care a petrecut prima zi de naştere departe de casă şi familie. Fetele au tapetat holul hotelului cu fotografii de-ale Oanei, au pregătit un tort imens şi i-au cântat „La mulţi ani". Familia ei a ajuns acum două zile în Las Vegas şi, deşi regulile împiedicau ieşirea fetelor din cantonament, a fost găsită o „portiţă" pentru întâlnirea cu rudele sale. 

"Am vândut limonadă în faţa unui mall din Las Vegas, iar banii au mers către o fundaţie. Eu am strâns cei mai mulţi bani dintre toate concurentele: 70 de dolari."
Oana Paveluc
Miss Universe România

"Fetele îmi spun «Beauty». Noul apelativ mă face să visez frumos pentru marea finală din 23 august."
Oana Paveluc
Miss Universe România

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite