Matthew McConaughey: confesiunile de la 50 de ani: „La 15 ani am fost şantajat pentru a întreţine relaţii intime!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Celebrul actor are acum o familie frumoasă (Foto: Profimedia)
Celebrul actor are acum o familie frumoasă (Foto: Profimedia)

De la trofeul Little Mr. Texas câştigat la 8 ani la titlul de Sexiest Man Alive, de la Oscarul pentru cel mai bun actor la izolarea cu trei copii, soţia şi mama lui în aceeaşi casă, Matt le-a făcut pe toate. O viaţă ca o frumoasă aventură, despre care acum vorbeşte cel mai deschis.

Anul pandemic a fost anul sincerităţii totale pentru Matt, cel în care şi-a lan­sat autobiografia Green­lights, plină de dezvăluiri surprinzătoare. Momen­tul ales a fost perfect, cu atât mai mult cu cât a trecut pragul a cinci decenii, împlinind anul trecut 51 de ani. Iar tipul ăsta chiar are ce povesti: o viaţă din care fiecare şi-ar dori cel puţin o părticică - şi nu mă refer aici doar la o parte de faimă, bani sau succes. Matt a parcurs o lungă călătorie. Însă are o amu­zantă poveste cu tâlc despre asta. Una înce­pută cu gândul că e cel mai bun, că e făcut să câştige. O povestioară care i-a dat încredere în el de mic, pentru că aşa a ales mama lui.

„Timp de 43 de ani am fost Little Mr. Texas până n-am mai fost“, spune actorul de 51 de ani. „Aveam 8 ani pe-atunci, tot ce ştiu e că m-am dus la Bandera, Texas, m-am urcat pe cal şi am răspuns la câteva întrebări despre mama. Apoi am câştigat trofeul Little Mr. Texas, asta e tot ce-mi amintesc. Dar acum doi ani am răscolit prin pozele mele vechi, am dat peste o fotografie şi dintr-odată ceva mi-a atras atenţia. Am pus lupa pe placa de pe trofeu şi scria Locul 2. Abia atunci am descoperit adevărul.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite