Linda Evangelista s-a lăsat fotografiată după cinci ani de la operaţia estetică care a desfigurat-o

0
0
Fostul model Linda Evangelista
Fostul model Linda Evangelista

Fostul top model Linda Evangelista a apărut pe prima pagină a revistei People, miercuri. Este prima dată când se lasă fotografiată după ce s-a distanţat cinci ani de viaţa publică.

Linda are de 56 de ani şi descrie în exclusivitate pentru revista People „coşmarul" pe care îl trăieşte după s-a supus procedurii CoolSculpting dezvoltată de compania Zeltiq, un tratament de criolipoliză pentru a reduce stratul de grăsime şi care asupra ei a avut un efect contrar, „desfigurând-o brutal".

linda evangelista coperta people 16 februarie 2022

VEZI imaginile în revista People

„Îmi plăcea să defilez pe podium. Acum mă tem să nu mă întâlnesc cu cineva cunoscut. Nu mai pot trăi aşa, să mă ascund şi să mă ruşinez. Pur şi simplu nu mai pot trăi cu această durere. Acum sunt dispusă să vorbesc, în sfârşit", a mărturisit ea, potrivit Agerpres.

În imaginile din revistă, aceasta ăşi dezvăţuie partea laterală a bustului pentru a arăta urmele lăsate de intervenţie pe corpul ei şi efectul hiperplaziei adipoase paradoxale (PAH), produs de tratamentul cosmetic pe care l-a urmat.

La câteva luni după tratamentul pe care l-a efectuat în mai multe şedinţe între 2015 şi 2016, ea a început să observe apariţia de protuberanţe, care se întăreau şi deveneau insensibile, în acele părţi ale corpului supuse procedurii de criolipoliză, precum bărbia, pulpele şi zona pieptului.

Linda evangelista a dat în judecată compania Zeltiq, în septembrie 2021, spunând că nu sunt menţionate riscurile de a dezvolta PAH şi a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari.

Mai multe - Vedete

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite