Latura întunecată a triunghiului amoros dintre Jackie Kennedy, Maria Callas şi Onassis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jackie Kennedy nu a avut noroc în dragoste (Foto: arhivă)
Jackie Kennedy nu a avut noroc în dragoste (Foto: arhivă)

Între Maria Callas şi Jackie Kennedy a fost întotdeauna o rivalitate amară.Jackie Kennedy şi Maria Callas s-ar fi întâlnit cu siguranţă pe 29 mai 1962, la gala JFK de la Madison Square Garden din New York, asta dacă nu ar fi fost prezentă şi Marilyn Monroe.

John F. Kennedy marca împlinirea celor 46 de ani printr-un eveniment grandios,  iar cântăreaţa de operă Maria Callas fusese adusă de la Milano special pentru acest eveniment. Marea absentă a fost atunci Jackie Kennedy.

Ştiind că Marilyn Monroe fusese invitată să cânte şi pe deplin conştientă că ea şi soţul ei aveau o aventură, Jackie nu şi-a dorit să fie umilită în timp ce vedeta de film îl seducea vocal pe preşedinte la televiziunea naţională.

În lipsa lui Jackie, Marilyn a fost liberă să-şi dezlănţuiască interpretarea sexuală cu celebra piesă Happy Birthday, Mr President. „Marilyn face dragoste cu preşedintele în faţa a 40 de milioane de americani”, au spus atunci jurnaliştii. Chiar şi Maria Callas a fost supărată şi a trebuit să recunoască că Marilyn Monroe a furat spectacolul.

Citeşte mai multe aici!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite