Kylie Minogue a făcut publică o fotografie îndrăzneaţă cu ocazia împlinirii a 50 de ani: „Aşa începe o nouă decadă. Tot înainte!“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa australiană Kylie Minogue a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a postat pe reţelele sociale o imagine provocatoare, în care apare acoperită doar de o chitară.

Kylie Minogue şi-a sărbătorit cu entuziasm aniversarea vârstei de 50 de ani, ocazie cu care a organizat o petrecere fastuoasă, la un hotel din Londra, alături de numeroase celebrităţi, dar şi de fostul său iubit, actorul australian Jason Donovan (49 de ani). 

De asemenea, vedeta a postat pe Twitter o fotografie în care apare nud, acoperită doar de o chitară, spre încântarea fanilor, scrie The Independent. 

„Aşa începe o nouă decadă. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate oportunităţile pe care mi le-a dat viaţa până acum. 50...Tot înainte!“, a scris Kylie Minogue pe Twitter.

   

Kylie Minogue şi-a început cariera în 1986, cu un rol în serialul „Neighbours“, şi a fost model până a început să cânte şi a devenit celebră în întreaga lume.

Cântăreaţa a postat mai multe imagini pe Twitter, printre care fotografii din concerte, din videoclipuri, precum şi prima imagine făcută publică după ce a învins cancerul de sân, cerându-le fanilor să doneze organizaţiilor care se ocupă de găsirea unui tratament pentru eradicarea bolii.

„Această decadă mi-a adus şi provocarea de a lupta cu cancerul de sân. Cu ajutorul familiei, prietenilor, echipei medicale şi, bineînţeles, cu ajutorul vostru, al tuturor, am învins boala. Există câteva organizaţii minunate care sunt aici pentru a ajuta. Dacă aveţi nevoie de o sugestie de cadou, iată“, a spus actriţa.

Kylie Minogue (47 de ani) a fost diagnosticată cu cancer mamar în anul 2005, cântăreaţa fiind nevoită să apeleze la o intervenţie chirurgicală şi la chimioterapie. După un an, cântăreaţa australiană a revenit pe scenă şi de atunci a susţinut numeroase concerte. Acesta a fost desemnată cea mai influentă dintre celebrităţile ce au suferit de cancer mamar, în urma unui sondaj organizat de Amoena, un brand vestimentar specializat în lenjerie intimă, în Marea Britanie, cântăreaţa australiană fiind apreciată pentru curajul de a anunţa în mod public că suferă de această boală şi pentru onestitatea ei.

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, cu un rol în serialul australian „Neighbours“. După succesul primelor două single-uri, „Locomotion“ şi „I Should Be So Lucky“ - care au impus-o în topurile din lumea întreagă -, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum „Where the Wild Roses Grow“, în duet cu Nick Cave, „Spinning Around“, „Kids“, în duet cu Robbie Williams, „On a Night Like This“, „Can't Get You Out of My Head“, „In Your Eyes“, „Love At First Sight“, „Come Into My World“, „Slow“ şi „I Believe in You“ i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite