Kelly Clarkson, logodnă cu diamante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interpreta a hitului „Since U Been Gone“ (De Când Ai Plecat – n. r.) nu va mai avea motive de preocupare în viaţa sentimentală. Cântăreaţa americană a anunţat că s-a logodit cu managerul Brandon Blackstock.

„M-am logodit“, a anunţat ea, sâmbătă, pe Twitter. „Am vrut ca voi toţi să ştiti! Cea mai fericită seară din viaţa mea, noaptea trecută! Sunt atât de fericită şi sunt cu cel mai bun bărbat“, a scris cântăreaţa pentru fanii ei.Ulterior, ea a dat şi detalii: toată lumea mă întreabă de inelul de logodnă. Este un diamant galben cu diamante în jur“.

Vedeta americană în vârstă de 30 de ani şi logodnicul ei, Brandon Blackstock, un manager din Nashville, au început să se întâlnească încă de anul trecut. Blackstock  este fiul lui Narvel Blackstock, managerul artistei.

Recent, cântăreaţa a glumit că este atât de fericită, încât acest sentiment îi distruge creativitatea, iar luna trecută Clarkson a spus că singurul lucru care îi mai lipseşte este o verighetă. În ceea ce priveşte planurile pentru ceremonie, artista i-a mărturisit lui Ellen DeGeneres că ar vrea să plece cu iubitul ei, departe de ochii lumii.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite