Iubita lui Richie Sambora este prostituată de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Richie Sambora, chitaristul Bon Jovi - formaţie care va concerta la Bucureşti pe 10 iulie - are o iubită prostituată, care se ocupă şi de vânzarea de droguri.

Fotomodelul Yasmin Mitri, alături de care chitaristul a fost fotografiat în urmă cu câteva zile, i-a oferit droguri şi o partidă de sex unui reporter „sub acoperire" al tabloidului „News of the World".

Potrivit ziarului britanic, starleta l-a invitat pe jurnalist în apartamentul ei din Londra, şi în timpul întrevederii i-a vorbit acestuia despre preferinţa ei pentru cocaină şi chiar s-a oferit să facă rost de această substanţă.

Tarif de 1.600 de dolari pe oră

Totodată, ea i-a propus jurnalistului să întreţină raporturi sexuale contra unei sume mari de bani. „Îmi place cu adevărat să fac sex. Sunt braziliancă - bineînţeles că-mi place să fac sex!", a exclamat ea. Mitri s-a mutat în Marea Britanie în 2009. Pe Sambora l-a cunoscut la premiera filmului „Pimp", în care a jucat rolul unei prostituate.

Potrivit presei britanice, aceasta este meseria pe care o practică nu doar pe ecran, fotografiile ei fiind publicate pe site-ul unei agenţii de escort, sub pseudonimul Genevieve, unde era descrisă drept „un celebru model profesionist". Tariful ei era de 1.600 de dolari pe oră şi de 8.000 de dolari pentru o noapte.

Brazilianca i-a arătat jurnalistului o serie de e-mail-uri primite de la renumitul chitarist şi s-a lăudat spunând despre acesta: „Este nebun după mine". În dormitorul ei se afla o felicitare din partea lui Sambora, aşezată pe un coşuleţ cu lumânări parfumate, pe care chitaristul american a scris textul: „Yasmin, eşti cea mai bună". 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite