Ioana Ginghină s-a măritat cu Cristi Pitulice. Actrița a fost o mireasă altfel, ce a purtat în ziua căsătoriei

0
Publicat:

Actrița Ioana Ginghină s-a căsătorit cu iubitul ei, Cristi Pitulice, într-o atmosferă intimă, alături de rude și prietenii apropiați. Vedeta a purtat rochie albă, iar pe cap a avut un accesoriu deosebit, care a impresionat toți invitații.

Ioana Ginghină s-a căsătorit cu iubitul ei FOTO Instagram
Ioana Ginghină s-a căsătorit cu iubitul ei FOTO Instagram

După ce a optat pentru acest accesoriu inedit pentru ținuta de la nuntă, este posibil ca acest articol vestimentar să devină mai popular la nunțile din țara noastră, relatează click.ro.

Momentul în care și-a unit destinele cu Cristi Pitulice a fost împărtășit de Ioana Ginghină cu prietenii de pe pagina sa de Instagram. Aici, vedeta, în vârstă de 46 de ani, a postat fotografii de la fericitul eveniment.

Citește articolul complet pe click.ro

Ioana Ginghină s-a cununat civil cu Cristi Pitulice, iar petrecerea are loc în curtea casei actriței, într-un cadru retrâns.

Doar cei apropiați, aproximativ 40 de persoane, vor lua parte la fericitul eveniment, relatează. Actrița a povestit, zilele trecute, că preparatele vor fi gătite pe loc-cooking show, iar invitații se vor delecta numai cu bunătăți.

"Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei. Este singura nuntă la care mă interesează ce se întâmplă efectiv și nu neapărat cum mă îmbrac, ce fac, în ce sens...", a spus actrița.

Ioana Ginghină a dezvăluit cel mai mare secret al său: „Nu aveam ce mânca, de multe ori pâinea era mucegăită“

Într-un interviu pentru impact.ro, actrița a recunoscut că a trecut prin momente grele, atunci când s-a mutat în București, pentru a studia. Ea locuia alături de familie în Sibiu și s-a mutat în Capitală pentru studii. Aici a început să facă figurație la Teatrul Ion Creangă, apoi a fost angajată.

Da, aveam probleme financiare în sensul că nu aveam ce să mănânc și mâncam pâine cu margarină și de multe ori era pâinea mucegăită. Dar ideea e că eu fiind la teatru puteam să merg la teatru gratis, mergeam de exemplu în discotecă și nu beam în discotecă, mă duceam în Regie și ne punea ștampilă din aia pe mână, ieșeam, beam la ultima bodegă acolo, că era mai ieftin și ne întorceam în din astea mai scumpe: în Dumars, în Max, din astea, dar numai dansam acolo. Cumva nu pot să zic că am simțit sărăcia, dar au fost perioade când efectiv nu aveam ce mânca. Preferam, dacă aveam niște bani, să-i dau pe o cola la bodega de lângă Dumars decât să îmi iau mâncare. Dă-o în colo de mâncare, lasă că mâncăm noi după aceea”, a povestit actrița.

Ca să aibă bani, Ioana Ginghină a lucrat pe unde s-a putut. Nu s-a dat în lături de la nicio muncă cinstită: a împărțit fleyere, periuțe de dinți, se îmbrăca în clovn, toate pentru a avea un venit decent.

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite