Fuego a lansat o carte autobiografică de ziua lui. „O poveste necosmetizată a vieții mele“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o carieră de mai bine de 30 de ani, chiar de ziua lui, pe 23 august, Paul Surugiu (Fuego) și-a facut debutul literar cu o carte autobiografică: „Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții”.

„Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” e cartea autobiografică scrisă de Paul Surugiu (Fuego)
„Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” e cartea autobiografică scrisă de Paul Surugiu (Fuego)

În ziua în care va împlini 46 de ani, cântărețul va lansa această carte, dar nu pentru a obține o altă titulatură, recunoscând că nu este scriitor, ci pentru a le oferi admiratorilor povestea nespusă a vieții lui.

„Confesiuni. Cu sufletul pe scena vieții” e o autobiografie în care Fuego își arată vulnerabilitățile, temerile, amintirile și care va încerca să apropie cititorii de omul Paul Surugiu. Cartea cuprinde, de asemenea, poveștile artistului alături de oameni care i-au marcat existența și cariera, printre care se numără: Felicia Filip, Paula Seling, Angela Similea, Mirabela Dauer, Eugen Doga, Sofia Vicoveanca, Grigore Vieru și mulți alții. Fiecare carte este însoțită de un CD special, cu 19 dintre cele mai recente melodii ale artistului. Cartea va fi lansată la editura Bookzone.

 „Mesajul lui Fuego său este autentic și este receptat masiv fiindcă este sincer. Iar publicul căruia i se adresează simte asta, simte autenticitatea și sinceritatea, simte inima vibrând și mintea gândind frumos și curat”, scrie în prefața volumului Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

Volumul acesta nu este altceva decât o bucată întreagă, sinceră și necosmetizată a vieții mele, a gândurilor mele, a oamenilor care mi-au pășit pragul sentimentelor, a unor mirări. N-aș putea cuprinde tot și sunt sigur că nu mă opresc aici și că voi continua să scriu. Nu pentru că asta mi-ar fi profesia sau pentru că vreau să am vanități, ci pentru simplul faptul că vorbele mele aștern liniștea, pentru că mă relaxez și pentru că simt eu că trebuie să-mi strig încercările. Sper să vă placă și să mă descoperiți pe deplin, așa cum sunt”, a mărturisit Paul Surugiu.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri